Ο ΑΔΩΝΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ “ΤΣΑΝΤΙΡΙ” ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ…

Ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε από την εκπομπή του στα όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης νωρίτερα σε τηλεοπτική εκπομπή, ενώ ο τελευταίος ισχυρίζεται ότι βρίσκεται έξω από το θέατρο Βέμπο, από όπου «βγαίνει» η εκπομπή του γνωστού κωμικού.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, νωρίτερα το μεσημέρι, μίλησε κατά του Λάκη Λαζόπουλου ενώ επιτέθηκε και σε όσα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας πήγαν να δουν την παράσταση του «υβριστή της παράταξης» όπως χαρακτήρισε τον Λαζόπουλο.

Μάλιστα «απείλησε» ότι θα περάσει και ο ίδιος από τον χώρο απ’ όπου μεταδίδεται το «Αλ Τσαντίρι» για να… κάνει τον Λαζόπουλο να τρέξει, για όσα λέει εναντίον του.

Η απάντηση του Λάκη Λαζόπουλου, ήρθε μέσα από την εκπομπή του, όμως το επεισόδιο μεταξύ των δύο ανδρών δεν σταμάτησε εκεί, καθώς ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αμέσως μετά τα όσα είπε ο γνωστός κωμικός στην εκπομπή του, ανέβασε φωτογραφία του Θεάτρου Βέμπο στον λογαριασμό του στο Twitter, ενώ σε άλλη ανάρτηση λίγα λεπτά αργότερα ισχυρίστηκε ότι ο Λάκης Λαζόπουλος αρνείται να του δώσει τον λόγο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ