«ΠΕΤΑΞΕ» ΒΑΘΜΟΥΣ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Μία ακόμη ισοπαλία για τον Τύρναβο που στο πλαίσιο της εμβόλιμης 16ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας «πέταξε» δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την παραμονή παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 στον Πύρασο Νέας Αγχιάλου.

Με τους φιλοξενούμενους να «πατάνε» καλύτερα στο γήπεδο ο γκολκίπερ του Τυρνάβου ήταν «εκεί» στη φάση του 36’ όταν αντέδρασε σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Κοντοβά, με τους παίκτες του Πύρασου να πιέζουν και τελικά να προηγούνται στο 52ο λεπτό με τέρμα του Μαλακασιώτη.

Οι Τυρναβίτες του Μιλτιάδη Ζιάκα αφυπνίστηκαν φέρνοντας το ματς στα «ίσα» με γκολ του Τασιούλη 2’ λεπτά αργότερα, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη αν και βρέθηκαν με παίκτη παραπάνω από το 85’ λόγω αποβολής του Καψιώτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα με την ομάδα της Ν. Αγχιάλου να επιχειρεί να «κλέψει» το ματς στο 90’, αλλά το σουτ του Κοντοβά κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων της εστίας του Τυρνάβου.

Το τελικό 1-1 σαφώς και δεν ευνοεί τους Τυρναβίτες που παραμένουν χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα παλεύοντας ουσιαστικά για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ