«ΒΑΡΥ» 0-5 ΣΤΟ ΑΔΕΙΟ ARENA!

Δίνοντας την ευκαιρία σε νέα παιδιά και με τους Πατσογιώργο, Μανακούσιο και Καμπλιώνη να ρίχνονται στα… βαθιά η ΑΕΛ υποτάχθηκε στην ανώτερή της ΑΕΚ και αποχώρησε από το άδειο λόγω τιμωρίας γήπεδο ηττημένη με σκορ 0-5.

Με τους φιλάθλους να επιστρατεύουν μέχρι και… γερανό για να δουν το παιχνίδι και την ΑΕΚ να επιβάλλει από την αρχή το ρυθμό της η ΑΕΛ βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 17’ όταν ο Μπακάκης σέντραρε από δεξιά και ο Τζεμπούρ με όμορφο σουτ στην κίνηση έδωσε προβάδισμα στην Ένωση.

Άμεση ήταν η απάντηση των «βυσσινί» με τον Πάτο να πλασάρει 3’ λεπτά αργότερα και τον Ανέστη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια, ενώ σπουδαία ευκαιρία για την ΑΕΚ είχαμε στο 35ο λεπτό με το Σοιλέδη αρχικά και το Βάργκας στη συνέχεια να σημαδεύουν το οριζόντιο δοκάρι του Πατσογιώργου!

Τα τέρματα της ΑΕΚ διπλασίασε στο 41’ ο Μπουονανότε, με τον Αργεντινό να ελίσσεται όμορφα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με σουτ να νικά τον Πατσογιώργο, με το νεαρό κίπερ της ΑΕΛ να λέει «όχι» στο 43’ σε καρφωτή κεφαλιά του Τζεμπούρ από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά και στην πρώτη φάση της επανάληψης όταν σταμάτησε το Βάργκας μετά από κάθετη πάσα του Σιμόες αποσοβώντας ένα τρίτο τέρμα!

Κεφάτος ο βραχύσωμος Αργεντινός Μπουονανότε της ΑΕΚ που στο 54’ πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Λαμπρόπουλου, απέφυγε και το Χάμο και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό «Γ» της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Πατσογιώργου γράφοντας το 0-3 για την Ένωση με δεύτερο προσωπικό τέρμα.

Η είσοδος των Μπόγιοβιτς-Ναγιάρ στη θέση των Κουτσιανικούλη-Λαμπρόπουλου στο 62’  ανέβασαν την πίεση των «βυσσινί» που ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο επιχείρησαν να μειώσουν το σκορ χωρίς όμως να τα καταφέρουν, αφού o Βάργκας αρχικά στο 88’ και ο Μάνταλος ένα λεπτό αργότερα «τιμώρησαν» την άμυνα μετατρέποντας το… αξιοπρεπές 0-3 σε 0-5!

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε νικήτρια και πρώτη στον όμιλο την ΑΕΚ αλλά και την ΑΕΛ να πανηγυρίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλου.

Ειρήνη Παπουτσή

Φωτο: athleticlarissa

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ