ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΙΚΑΙΑΣ

Συνεχίζονται οι εκλογές στους Αγροτικούς Συλλόγους που ανήκουν στην δύναμη της ΕΟΑΣΝΛ ενόψει και των εκλογών που θα γίνουν για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας. Στόχος μέσα από την εκλογική διαδικασία είναι το δυνάμωμα των Αγροτικών Συλλόγων,

η ουσιαστική λειτουργία και παρέμβαση τους, η συνεχής ενημέρωση των αγροτών και κτηνοτρόφων  η συσπείρωση τους στον Α.Σ και την ΕΟΑΣΝΛ και η αγωνιστική διεκδίκηση των αιτημάτων επιβίωσης που έχουμε μπροστά και στις μαζικές κινητοποιήσεις της μικρομεσαίας αγροτιάς στα μέσα του Γενάρη όπως έχει ήδη αποφασιστεί.

Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου πραγματοποιούνται εκλογές στον Αγροτικό Σύλλογο του πρώην Δήμου Νίκαιας για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και αντιπροσώπων για την ΕΟΑΣΝΛ. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στο ΚΑΦΕ ΗΔΙΣΤΟΝ και θα ξεκινήσουν στις 10.30 το πρωί και θα ολοκληρωθούν το απόγευμα. Καλούνται οι αγρότες της περιοχής να ψηφίσουν μαζικά για να δυναμώσουν ουσιαστικά τον Αγροτικό Σύλλογο μπροστά και στις νέες μεγάλες κινητοποιήσεις.

Υποψήφιοι είναι:

ΓΙΑ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΖΑΜΠΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΑΤΣΑΝΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΜΠΑΝΤΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΠΑΤΖΙΑΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΙΟΣ

ΠΟΥΛΤΣΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΤΣΙΝΤΖΙΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΦΩΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΓΙΑ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΜΠΛΙΑΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΖΑΜΠΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΜΠΑΤΖΙΑΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΣΙΝΤΖΙΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ