Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ

Με την ουρά στα σκέλια η ελληνική “κυβέρνηση” αναγκάστηκε σήμερα να πάρει πίσω άρον – άρον το νομοσχέδιο που έφερε την Τετάρτη με τη διαδικασία του κατ΄επείγοντος στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής για την υλοποίηση παράλληλων με το μνημόνιο μέτρων.

Μάλιστα μόλις χθες η Λαρισαία κυβερνητική βουλευτής Αννα Βαγενά κατηγορούσε με δηλώσεις της τους συναδέλφους της των κομμάτων της αντιπολίτευσης επειδή δεν έμειναν στις επιτροπές για να συζητήσουν τα άρθρα του νομοσχεδίου που όπως υποστήριζε θα έδινε ανάσα στους ταπεινούς και καταφρονεμένους αυτής της χώρας.

Δυστυχώς η σημερινή ενέργεια της “κυβέρνησης” της δήθεν ανεξάρτητης χώρας που λέγεται Ελλάδα και τη βουλευτή που τη στηρίζει ρεζίλεψε και όλους τους Έλληνες που θέλουν να πιστεύουν ότι ζουν σε μια κυρίαρχη χώρα πίκρανε αποδεικνύοντας ότι η χώρα βρίσκεται υπό πλήρη κατοχή και ότι η κυριαρχία της τελεί υπό πλήρη αμφισβήτηση.

Και αντί μαζί με την απόσυρση του νομοσχεδίου ο πρωθυπουργός να υποβάλει την παραίτηση τόσο του ιδίου όσο και όλων των μελών του υπουργικού συμβουλίου, ως ελάχιστη κίνηση αυτοσεβασμού και αξιοπρέπειας, αυτός σαν να μη συνέβαινε τίποτα συνέχισε να συνομιλεί με τον ομόλογό του της Τουρκίας και να προφασίζεται ότι συμμετέχει ως ίσος προς ίσο στη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε., όπου μάλλον οι ομόλογοί του, βλέποντας να τρώει τη μία σφαλιάρα πίσω από την άλλη από τους χαμηλόβαθμους υπαλλήλους των δανειστών, μόνο σοβαρά δεν τον παίρνουν.

Φτάνει πια με την ξεφτίλα κ. Τσίπρα και κύριοι της κυβέρνησης. Βρείτε το θάρρος και παραιτηθείτε. Είναι η μοναδική πράξη αξιοπρέπειας που σας έχει μείνει. Σας το λένε σε όλους τους τόνους ότι δεν έχετε δικαίωμα να κυβερνήσετε και εσείς το μόνο που κάνετε ως νέοι Τσολάκογλου είναι να νομιμοποιείτε με την παρουσία σας τις άνομες αποφάσεις των δανειστών.

Ελεος με την ξεφτίλα σας που δυστυχώς γίνεται και ξεφτίλα του λαού και της χώρας.

Γιάννης Παιδής

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ