«ΝΟΜΟΣ ΑΝΟΜΟΣ» ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΙΓΝΑΤΙΟ!!!

Τη δόξα του Καλαβρύτων φαίνεται πως ζήλεψε και ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου που με μια πολύ πιο «προσεκτική» τοποθέτηση στρέφεται κατά του συμφώνου συμβίωσης, ενώ από τη χριστιανική «φαρέτρα» δεν λείπουν και τα βέλη εναντίον κομμάτων και πολιτικών

που ορίζονται ως υπεύθυνοι για τα μύρια όσα αμαρτωλά συμβαίνουν… ξαφνικά  «στην όμορφη Ορθόδοξη χώρα μας».

Δεν φείδεται χαρακτηρισμών ο κ. Ιγνάτιος που στο κείμενό του με τίτλο «Νόμος άνομος» περιγράφει μια «βδελυκτή αμαρτία που εισέρχεται με καμάρι, να σταθεί δίπλα στο γνήσιο και άγιο», την ώρα που όπως επισημαίνεται «τα κόμματα σκύβουν το κεφάλι για να μην χάσουν τις ψήφους των ομοφυλόφιλων»!

«Είμαστε όλοι εξ άλλου αμαρτωλοί και πονάμε τον αμαρτωλό και τον συντρέχουμε» παραδέχεται… μεγαλόκαρδα ο Λαρίσης και Τυρνάβου για να συνεχίσει το ίδιο μεγαλόκαρδα αναρωτώμενος με αγωνία «πως θα βγει το παιδί μας από την πόρτα του σπιτιού του, απ’ το άρωμα της οικογενειακής εστίας και ν’ αναπνεύσει τη δυσωδία της διπλανής πόρτας όταν αυτή κατοικείται από πρόσωπα δυστυχή που τάχα ζουν νόμιμη ζωή»!

«Δεν είμαστε εμείς σαν αυτούς, εμείς είμαστε η Ορθόδοξη Ελλάδα» καταλήγει με δόξα και τιμή το «εμπνευσμένο» κείμενο που κάτω από άλλες συνθήκες ίσως και να μας απασχολούσε περαιτέρω αν δεν υπήρχε ο Καμμένος να σώσει τα προσχήματα.

Όσο για κείνο το ανεκδιήγητο περί «δυσωδίας της διπλανής πόρτας» γιατί δεν απευθύνεται στον προσφάτως διακεκριμένο καλεσμένο του Εφραίμ ο Σεβασμιότατος;

Με τόσα «φιλέτα» αμανάτι εκεί στο Βατοπέδι δεν μπορεί όλο και κάποιο θα του περισσεύει για σύγχρονη Σπιναλόγκα, όχι τίποτε άλλο για να μην έχουμε και το «βδέλυγμα» μέσα στα κατά τα άλλα «ορθόδοξα» πόδια μας!!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ