ΠΛΑΚΕΤΑ…

Τιμητική πλακέτα έδωσαν στον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, μέλη της διοίκησης του Συλλόγου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών Κεντρικής Ελλάδας που τον επισκέφθηκαν στο γραφείο του, για να τον επιβραβεύσουν, όπως υποστήριξαν,  για τη σημαντική και διαρκή προσφορά του στη Θεσσαλία.

Ο Περιφερειάρχης συζήτησε με τους εκπαιδευτικούς τις δράσεις και τα έργα που έχει κάνει ή βρίσκονται σε εξέλιξη σήμερα η Περιφέρεια Θεσσαλίας, τα οποία ανέρχονται σε 1800 και ξεπερνούν σε προϋπολογισμό τα 2 δις ευρώ. Ιδιαίτερα δε, αναφέρθηκε στα έργα και στις επενδύσεις στο νευραλγικό τομέα της εκπαίδευσης, ενώ σημείωσε με νόημα πως «η σημερινή δύσκολη συγκυρία απαιτεί υψηλό γνωστικό επίπεδο, ιδιαίτερα στον τομέα των ξένων γλωσσών. Πρέπει να μάθουμε να επικοινωνούμε για να κερδίσουμε το μέλλον μας».

«Επιδιώξαμε να δούμε και να συγχαρούμε τον Περιφερειάρχη για το σπουδαίο έργο του. Χαρήκαμε που τον συναντήσαμε και ενημερωθήκαμε για τα σπουδαίο έργο που επιτελεί η Περιφέρεια τα τελευταία χρόνια γιατί είναι σημαντικό να γνωρίζουμε κι εμείς οι ίδιοι ως πολίτες αλλά και να το μεταδώσουμε στα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου.  Ο κ. Αγοραστός είναι μία εξαιρετικά δημιουργική προσωπικότητα και γι’ αυτό θέλω  του δώσω για μία ακόμη φορά τα θερμά μου συγχαρητήρια» σημείωσε σε δηλώσεις της μετά το πέρας της συνάντησης η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Φανή Καράτζου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ