ΑΠ. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ: ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΝΔ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ

Μιλώντας… περιφερόμενος από τραπέζι σε τραπέζι και απευθυνόμενος σε ένα πυκνό ακροατήριο που γέμισε την Παρασκευή την αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Λάρισας ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας πραγματοποιώντας αρχηγική εμφάνιση έστειλε μήνυμα ενότητας αλλά και «ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους πως η ΝΔ γυρίζει σελίδα».

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΠεριγράφοντας την ανάγκη «να προκύψει επιτέλους μια ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση» ο Απ. Τζιτζικώστας επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «ανίδεη, επικίνδυνη και γεμάτη ιδεοληψίες κυβέρνηση που οδηγεί τη χώρα στην καταστροφή και την απόγνωση», ενώ παράλληλα περιέγραψε το όραμά του για μια ΝΔ «που θα ξαναμιλήσει στην κοινωνία».

«Η παράταξη κλείστηκε στον εαυτό της διότι κάποιοι στηρίχτηκαν σε μηχανισμούς, με τους λίγους και βολεμένους να κοιτούν πως θα εξασφαλίσουν τις καρέκλες και τα προνόμιά τους», συνέχισε ο κ. Τζιτζικώστας και κάλεσε τους ψηφοφόρους σε μια «γενναία απόφαση που θα πάει την παράταξη μπροστά».

Ο κ. Τζιτζικώστας νωρίτερα επισκέφθηκε το Βόλο, ενώ αναχωρώντας από τη Λάρισα θα καταλήξει στη Θεσσαλονίκη, τελευταίο σταθμό της περιοδείας του ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ