ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Λαρισαίων, με κεντρικό τίτλο «Μαζί  με αλληλεγγύη και αισιοδοξία ξαναχτίζουμε την πόλη μας και τη ζωή μας» Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο κέντρο αλλά και στις συνοικίες.

Ετσι το μεσημέρι της Πέμπτης και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 3ης Δημοτικής Κοινότητας, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου,  μαθητές ων Δημοτικών Σχολείων της περιοχής (5ο,36ο,10ο ,39ο) , πραγματοποίησαν Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση. Επίσης δραστηριότητες Θεατρικού παιγνιδιού για παιδιά πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του Πολιστικού Κέντρου Αγίου Κωνσταντίνου.

Εκδηλώσεις Δημοτικών και τοπικών Κοινοτήτων

Επίσης, με πρωτοβουλία της 1ης Δημοτικής Κοινότητας  , θα πραγματοποιηθεί εορταστική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τη ενεργή συμμετοχή των μαθητών του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής  και  ΕΕΕΕΚ Λάρισας(Αγίων Αναργύρων), τη  Δευτέρα 21/12/2015 και ώρα 9:00π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου.

cedd5c3e-e1b2-4759-9fbc-d2e8033ffd67Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα προσφερθούν εθιμικά αναμνηστικά δώρα σε όλους τους μαθητές, μ ε ευγενική χορηγία του Δήμου Λαρισαίων.

Επίσης η 4ης Δημοτική Κοινότητα  σε συνεργασία με τον Εκπολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Πυροβολικών διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Πλατεία Ελευθερίας, στα Πυροβολικά την ερχόμενη Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 4 το απόγευμα.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

4:00 Στόλισμα του δέντρου και ζωγραφική προσώπου.

5:15 Θεατρικό παιχνίδι.

6:00 Παραδοσιακοί χοροί

6:15 Κάλαντα από μαθητές του 22ου Δημοτικού Σχολείου

6:30 Μουσική από την Φιλαρμονική Μπάντα του Δήμου και άναμμα του δέντρου.

Τέλος, η Δημοτική Κοινότηα Τερψιθέας την ερχόμενη Κυριακής 20 Δεκεμβρίου διοργανώνει  στις 11 στην στην ισόγεια αίθουσα εκδηλώσεων της Κοινότητας., παιδική θεατρική παράσταση, με μπουφές με γλυκά και αναψυκτικά για τα παιδιά, ενώ ο Αγιος Βασίλης θα μοιράσει και συμβολικά δώρα στα παιδιά.

Τις εκδηλώσεις στην Τερψιθέα διοργανώνουν οι εξής φορείς:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ – ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ « Η ΔΑΦΝΗ»

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ- ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ-ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ « ΜΑΧΗΤΗΣ»

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ