ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ Δ. ΤΕΜΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ

Τις γιορτινές αυτές ημέρες ο Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου για μια ακόμη χρονιά βρέθηκε δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά μεγάλη ανάγκη. Την Πέμπτη 17 του μήνα η εταιρία παρέδωσε μεγάλη ποσότητα τροφίμων στην έδρα του Κοινωνικού Παντοπωλείου δήμου Τεμπών στο Μακρυχώρι.

Την παράδοση των τροφίμων έκανε η  υπεύθυνη της εταιρίας  κ. Ειρήνη Ζαβρίδου στον Πρόεδρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δ.Τεμπών  κ.Λάμπρο Ζάρρα.

Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε την κα Ζαβρίδου  και δήλωσε :

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση δεχθήκαμε τη σημαντική δωρεά (2 παλέτες με τρόφιμα ) για τους σκοπούς του κοινωνικού μας παντοπωλείου. Η τόσο σημαντική προσφορά σας έχει ιδιαίτερα αποτελέσματα για μας.

Αφ΄ ενός  γιατί έτσι έμπρακτα συμβάλλετε στην κάλυψη των βασικών αναγκών 60 οικογενειών του Δήμου Τεμπών που έχουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης και αφ΄ετέρου γιατί αντλούμε την ψυχική και ηθική δύναμη που χρειάζεται η προσπάθεια που κάνουμε για τη συνέχιση του έργου μας.

Στην παράδοση των τροφίμων παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Τσέτσιλας , το μέλος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Στέλα Κωσταρέλου, οι υπάλληλοι του Δ.Τεμπών κ.κ. Αικατερινή Καλλιατζή Φυσικοθεραπεύτρια, Πανωραία Τσικλιτάρη Κοινωνική λειτουργός, Σούλα Κουτσιαμπέλλα οικογενειακή βοηθός καθώς και το προσωπικό στο βοήθεια στο σπίτι για την διανομή των τροφίμων.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ