ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΓΑΝΤΩΘΗΚΕ Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ (ΦΩΤΟ)

Δεν πρόλαβε να περάσει ένας χρόνος από τη στιγμή που ο νέος τότε δήμαρχος Τυρνάβου φανερά εξοργισμένος από το θέαμα και από τους κινδύνους για τη δημόσια υγεία είχε ζητήσει να κλείσει άμεσα η χωματερή που υπήρχε δίπλα σε σπίτια στον Αμπελώνα τονίζοντας ότι δεν πρέπει να ξαναζήσουμε τέτοιες καταστάσεις.

101_0947 101_0945 101_0946Και πράγματι μηχανήματα καθάρισαν το χώρο και όλοι πίστεψαν ότι δεν θα ξαναδούμε σκουπίδια στην περιοχή. Ομως η ανικανότητα των αρμοδίων και το θράσος κάποιων διέψευσε τις δικές μας προσδοκίες και δικαίωσαν εκείνους που τότε τόνιζαν ότι ήταν θέμα ημερών η επαναδημιουργία της χωματερής.

Η πραγματικότητα σήμερα τραγική. Οι εικόνες από το σημείο θυμίζουν τριτοκοσμικές χώρες και είναι να απορεί κανείς γιατί δεν επεμβαίνει ο Εισαγγελέας και οι αρμόδιες υπηρεσίες της περιφέρειας και το κυριότερο γιατί αυτοί που θέλουν να λέγονται αντιδήμαρχοι υπεύθυνοι για την περιοχή και για την καθαριότητα δεν υποβάλουν την παραίτησή τους σε ελάχιστη ένδειξη αξιοπρέπειας αφού έτσι και αλλιώς δεν μπορούν ή δεν ξέρουν να προσφέρουν.

Οι χωματερές ξεπηδούν η μία πίσω από την άλλη, το χάος με τα σκουπίδια ιδίως τα σαββατοκύριακα μεγάλο και αυτοί απλά παρακολουθούν.

Ανήμποροι ή αδιάφοροι;

Ελεος πια… Ας δουν τα χάλια τους μέσα από τις φωτογραφίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ