ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ – ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΓΝΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ…

Τελικά αποδεικνύεται ότι το συνολικό κείμενο που δόθηκε ως κοινή ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ – Οικολόγων Πράσινων για το θέμα του λιγνίτη και η διάσταση που δόθηκε με την αναφορά σε διαπλεκόμενα Μέσα Ενημέρωσης, δεν είχε την τελική έγκριση και των δύο κομμάτων και ειδικά η αναφορά στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ ήταν παρέμβαση του τελικού συντάκτη του κειμένου.

Στελέχη των Οικολόγων Πράσινων που επικοινώνησαν με το paidis.com ξεκαθάριζαν σε όλους τους τόνους ότι η αναφορά σε διαπλεκόμενα ΜΜΕ ήταν εκτός τόπου και χρόνου και κυρίως δεν είχε τη συμφωνία του κόμματος.

Οπως εξήγησαν ο στόχος ήταν να εκδοθεί μία ανακοίνωση που θα τονίζει ότι το υπουργείο είναι κάθετα αντίθετο με την οποιαδήποτε αξιοποίηση του λιγνίτη της Ελασσόνας και ότι η αναφορά στη β΄φάση της μελέτης ήταν θέμα του μελετητή τον οποίο κανείς δεν λογοκρίνει αφού το όλο σχέδιο μπαίνει σε διαβούλευση και η τελική πρόταση για τον χωροταξικό σχεδιασμό θα διαμορφωθεί μετά τη διαβούέυση και την κατάθεση προτάσεων του περιφερειακού συμβουλίου.

Τα ίδια στελέχη σημείωναν ότι γίνεται προσπάθεια έκδοσης διορθωτικής ανακοίνωσης κάτι που δεν απέκλεισαν να γίνει σήμερα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη τι να πούμε…

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ