ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ!

Με στόχο το άνοιγμα στην κοινωνία αλλά και την εγγραφή νέων μελών και παρουσία του μέλους της Κ.Ε του κόμματος Ζήση Καπράνα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας σχετική κομματική εκδήλωση της Ν.Ε Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA«Ο ελληνικός λαός αποφάσισε η Αριστερά να μην μείνει παρένθεση, ενώ στόχος παραμένει να απελευθερωθούμε από το βρόγχο του χρέους και να ζήσουμε σε ένα περιβάλλον που δημιουργεί μέλλον και προοπτική για όλους», τόνισε στην εισήγησή του ο κ. Καπράνας περιγράφοντας «ένα ρεύμα ανατροπής και ένα κόμμα που κάνει ένα νέο άνοιγμα στην κοινωνία».

«Δώσαμε μάχη για να αποδείξουμε πως δεν είμαστε οι τεμπέληδες της Ευρώπης», υποστήριξε ο κ. Καπράνας ενώ νωρίτερα ο γραμματέας της Νομαρχιακής Πέτρος Παπαγεωργίου περιέγραψε μια διαδικασία που εντάσσεται στο πλαίσιο σχετικής απόφασης της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ για άνοιγμα στην κοινωνία «η οποία και θα βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι και το Συνέδριο του κόμματος που προσδιορίζεται στα μέσα Απριλίου».

«Κύριο μέλημά μας παραμένει να ανταποκριθούμε στις εξελίξεις και να σταθούμε κριτικά απέναντι στο κυβερνητικό έργο» κατέληξαν οι ομιλητές, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με εγγραφές νέων μελών αλλά και ανανέωση της λίστας που απευθύνεται σε φίλους και υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ