ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ…

Δεν έχουν μόνο προσωπική σχέση και φιλία οι Στέλιος Ροντούλης και Δημήτρης Γιοβανόπουλος. Τους δυο άνδρες συνδέει και η αγάπη που τρέφουν για την ιστορική ομάδα του Αμπελωνιακού (έτος ίδρυσης 1953).

Έτσι όταν ο Στέλιος Ροντούλης επισκέφτηκε τις ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις του Αμπελώνα για μια πρώτη ενημέρωση επί των θεμάτων που απασχολούν την τοπική ομάδα, ο Δημήτρης Γιοβανόπουλος ως γενικός αρχηγός εξήρε το ενδιαφέρον του κ. Ροντούλη και με ένα μεστό λόγο απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που έθεσε ο επικεφαλής της «Δράσης Πολιτών».

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Ροντούλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ο γιος μου Αχιλλέας αποτελεί κομμάτι της οικογένειας του Αμπελωνιακού, μιας ιστορικής ομάδας με αθλητικές περγαμηνές και αγωνιστικό ήθος. Συγχαίρω τη Διοίκηση, τους προπονητές και τους παίκτες του Αμπελωνιακού για την προσπάθεια που καταβάλλουν μέσα σε δύσκολες συνθήκες και τους διαβεβαιώνω ότι η «Δράση Πολιτών» θα στέκεται πάντα αρωγός στον αγώνα τους, όπως άλλωστε πράττουν και οι θαυμάσιοι φίλαθλοι της ομάδας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ