ΑΜΦΙΡΡΟΠΗ ΜΑΧΗ ΣΤΙΣ «ΓΑΛΑΖΙΕΣ» ΕΚΛΟΓΕΣ!

Απόλυτα ικανοποιημένα από την προσέλευση αλλά κυρίως από την ομαλή διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ εμφανίζονται τοπικά «γαλάζια» στελέχη με τους Λαρισαίους  Νεοδημοκράτες να προσέρχονται από το πρωί στο “Divani” προκειμένου να εκλέξουν το νέο αρχηγό της παράταξης.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την προσέλευση και την δίχως προβλήματα διαδικασία, ενώ η μεγάλη συμμετοχή στέλνει ένα μήνυμα πως κάτι αλλάζει», τόνισε μιλώντας στη σελίδα ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Παπαλέξης, δίχως να διακινδυνεύει την οποιαδήποτε πρόβλεψη για το αποτέλεσμα.

Σύμφωνα πάντως με εκτιμήσεις κορυφαίων στελεχών του νομού το… ντέρμπι όπως το χαρακτήρισαν θα παιχθεί ανάμεσα σε Μειμαράκη-Τζιτζικώστα τόσο σε πανθεσσαλικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο, με τους δύο «μονομάχους» να… κονταροχτυπιούνται και στη Λάρισα!

Οι «γαλάζιες» κάλπες θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα, ενώ ήδη το εκλογικό τους δικαίωμα άσκησαν πάνω από 2.000 νεοδημοκράτες.

Παράταση

Μεγάλη είναι η προσέλευση του κόσμου για να ψηφίσει τον επόμενο πρόεδρο της ΝΔ και όπως αναφέρουν από τη Συγγρού μέχρι τις 14:00 είχαν ψηφίσει 190.000 άτομα.

Για το λόγο αυτό, όπως τόνισε ο επικεφαλής της ΚΕΦΕ, Γιάννης Τραγάκης οι κάλπες θα κλείσουν στις 20:00, αντί για τις 19:00, δηλαδή θα δοθεί μια ώρα παράταση, λόγω της μεγάλης συμμετοχής.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ