ΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ!

Χριστουγεννιάτικος… μποναμάς η σημερινή νίκη του Τυρνάβου που στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής επικράτησε εντός έδρας του Αιγινιακού με σκορ 1-0, χάρη στο «χρυσό» τέρμα του Καρατάσιου στο 25ο λεπτό του αγώνα!

Αποφασισμένος για τη νίκη εμφανίστηκε στο γήπεδο ο Τύρναβος με τους παίκτες του Μιλτιάδη Ζιάκα να πιέζουν από την αρχή τους αντιπάλους τους χάνοντας ευκαιρίες με τους Νούσιο, Λούγκο και Κρίτσα να διευρύνουν το σκορ.

Ο Αιγινιακός πίεσε ασφυκτικά για την ισοφάριση χάνοντας σπουδαία ευκαιρία στην εκπνοή του ημιχρόνου όταν απευθείας φάουλ του Γκατζιτζόγλου «βρήκε» το δοκάρι του Παπαγιάννη, με τη δεύτερη μεγάλη φάση να δημιουργείται στο 60’ όταν ο Παπαγιάννης αρχικά είπε «όχι» στο Ζούρκο με τον Πασαλίδη σε δεύτερο χρόνο να παίρνει την κεφαλιά για να διώξει πάνω στη γραμμή ο Χρηστίδης απομακρύνοντας τον κίνδυνο!

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε παίκτες, προπονητές και παράγοντες να πανηγυρίζουν μια νίκη-χρυσάφι που ίσως αποδειχθεί καθοριστική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: athleticlarissa

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ