“ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΓΕΛΑΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ” ΣΤΟ ΟΥΗΛ

Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Λάρισας σε συνεργασία με το Συνεργείο Μουσικού Θεάτρου (ΣΜουΘ) και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, παρουσιάζουν το μουσικο-θεατρικό έργο Αυτοί που Περπατούσαν στο Γελαστό Πλανήτη, στο θέατρο ΟΥΗΛ, τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου στις 18.00 για μια μοναδική παράσταση.

Πρόκειται για μια παράσταση βασισμένη στο ομώνυμο παραμύθι του Βασίλη Ραΐση που αγγίζει με τρυφερό ρεαλισμό το θέμα της αποδοχής της διαφορετικότητας και που αφιέρωσε ο συγγραφέας στο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Λάρισας ως αντίδωρο για τον «χρόνο που χαρίζουν απλόχερα για μια υπόθεση που η κοινωνία τις περισσότερες φορές παριστάνει πως δεν υπάρχει».

Η μουσικο-θεατρική παράσταση μας ταξιδεύει σε έναν ξεχωριστό πλανήτη εκεί που όλοι γελούν, μας δείχνει πώς μπορούμε να συνυπάρχουμε με διαφορετικούς τρόπους, με κοινό στόχο την ευτυχία, απλώνοντας  απλόχερα ένα μήνυμα ελπίδας. Αναπτύχθηκε από το ΣΜουΘ, σε διασκευή και σκηνοθεσία της Δέσποινας Μπουνίτση, με τη συμμετοχή πολυμελούς ομάδας ηθοποιών και μουσικών. Μία παράσταση για παιδιά που όμως αγγίζει και όλες τις ηλικίες , έχοντας ως στόχο να ψυχαγωγήσει, να διασκεδάσει, να συγκινήσει και να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τον κόσμο, κάνοντάς μας πιο αισιόδοξους και ανοιχτούς σε όλους τους ανθρώπους γύρω μας.

Όλα τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας (τιμή εισόδου: 5 ευρώ).

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο: 6943956171

Σημεία πώλησης:

-Σύλλογος Γονέων Κηδ. & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας, Μανδηλαρά 49

-Βιβλιοπωλείο “Άνεμος”, Κύπρου 47

-Βιβλιοπωλείο “Παιδεία” , Κανάρη 11  και Μεγ. Αλεξάνδρου 6

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ