Ο Γ. ΠΑΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ Δ.Σ. Ν. ΡΕΪΚΟΥ -ΚΑΦΦΕ

Ο επικεφαλής του συνδυασμού “Ολύμπου Πολιτεία” κκαι πρώην δήμαρχος Ελασσόνας Γ. Πασχόπουλος, με αφορμή την παραίτηση της κ. Νέλλης Ρέικου – Καφφέ από τη θέση της δημοτικής συμβούλου του Δήμου Ελασσόνας,  σε δηλώσεις του σημειώνει ότι η στενή συνεργάτιδά του και διευθύντριας του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας

παραιτήθηκε για να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στις υποχρεώσεις της στο Κ.Υ.

Αναλυτικά ο κ. Πασχόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Εκφράζοντας το σύνολο της δημοτικής μας ομάδας θέλω να εκφράσω τις βαθύτερες ευχαριστίες μου στην αγαπητή Νέλλη Καφφέ για την πολύχρονη προσφορά της στο Δήμο Ελασσόνας από τη εξέχουσα θέση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, για την πολύτιμη συμμετοχή της στο συνδυασμό μας και το πνεύμα αγωνιστικότητας και συνεργασίας που επέδειξε σε όλη τη διάρκεια της θητείας της.

Είναι γνωστό ότι οι ανάγκες υγειονομικής κάλυψης του Δήμου Ελασσόνας είναι μεγάλες και οι ανάγκες σε προσωπικό ακόμη μεγαλύτερες. Η απόφαση της Νέλλης Καφφέ να παραδώσει τη θέση της στο δημοτικό συμβούλιο, για να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην υπηρεσία της στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας ως διευθύντρια και μάχιμη ιατρός είναι απολύτως σεβαστή και αποτελεί μία ακόμη έκφραση της αφοσίωσής της στο καθήκον.

Είμαστε ευτυχείς που η Νέλλη Καφφέ κόσμησε για χρόνια το συνδυασμό μας και αποτέλεσε υπόδειγμα Προέδρου Δ.Σ., που υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια το θεσμό και το Δήμο Ελασσόνας. Όμως η προσφορά της δεν τελειώνει εδώ. Χωρίς αμφιβολία θα συνεχίσει να προσφέρει στον κόσμο του Δήμου Ελασσόνας ως ακατάβλητη σύμβουλος και συμπαραστάτης, τόσο ως γιατρός αλλά και ως άνθρωπος”.

φωτο από “λευκή πόλη”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ