ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΚΑΜΝΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΡΥΟΤΟΠΟΥ ΣΤΟ “ΜΑΞΙΜ”

Ο Σύλλογος των Απανταχού Αποδήμων Σκαμνιωτών «Ο ΌΛΥΜΠΟΣ» και ο Προοδευτικός Σύλλογος Γυναικών Βρυοτόπου  πραγματοποίησαν με επιτυχία και με μεγάλη προσέλευση θεατών ,την  μουσικοχορευτική παράσταση « ΚΟΛΙΝΤΡΑ  ΜΕΛΙΝΤΡΑ – Ήθη και Έθιμα του Δωδεκαημέρου» το Σάββατο γεμίζοντας ασφυκτικά το  Δημοτικό θέατρο του  Τυρνάβου “ΜΑΞΙΜ”.

14 21Οι συμμετέχοντες  χορευτές και χορεύτριες με τη χοροδιδάσκαλο κ. Ελένη Φλίκα με τη μεγάλη και ωραία  προσπάθεια που έκαναν, ταξίδεψαν τους θεατές με τον   καλύτερο τρόπο  στους ρυθμούς  του Δωδεκαημέρου, με δρώμενα και εκπλήξεις της πλούσιας παράδοσης του τόπου μας.

Ο Σύλλογος  Σκαμνιωτών ευχαριστεί τους συμμετέχοντες  όλους όσους  με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο βοήθησαν και συνέβαλαν εθελοντικά στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής.

Επίσης ευχαριστεί  τον συνδιοργανωτή  τον “Προοδευτικό  Σύλλογο Γυναικών Βρυοτόπου” για την συνεργασία και για όλες τις κοινές φετινές πετυχημένες εμφανίσεις των Συλλόγων.

Στην εκδήλωση εμφανίστηκαν οι χορεύτριες του συλλόγου Σκαμνιωτών με τις καινούργιες παραδοσιακές στολές ολοκληρωμένες,το κόστος των οποίων καλύφθηκε από τις συνδρομές και τις χορηγίες των μελών και φίλων του συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην είσοδο του Δημοτικού θεάτρου συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ