ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΩΤΙΣΣΕΣ

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου οι Ολυμπιώτισσες αγωνίστηκαν με τις Πιερίδες Μούσες στο Δημοτικό Στάδιο της Ελασσόνας στον τρίτο τους αγώνα για το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Οι Πιερίδες Μούσες κέρδισαν το παιχνίδι με σκορ 0-1.

Ο προπονητής από τις Ολυμπιώτισσες Νίκος Οικονόμου δήλωσε: «Δυστυχώς, η υπεροψία μας στοίχισε! Δεν είδαμε το παιχνίδι σοβαρά, όπως έπρεπε να το δούμε, και την πληρώσαμε. Μία φάση έκανε η αντίπαλος ομάδα και αυτή γκολ. Δεν ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι ψυχολογικά και χάσαμε αρκετές φάσεις. Δυστυχώς, ο νόμος του ποδοσφαίρου επαληθεύτηκε: όταν δεν βάζεις γκολ, τρως. Εμείς πρέπει να καταλάβουμε πως μόνο με σοβαρότητα και με δουλειά πρέπει να προχωρήσουμε».

Ο προπονητής εν όψει των εορτών θέλησε να εκφράσει τις ευχές του και να ευχαριστήσει ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην ομάδα: «Επ’ ευκαιρίας θα ήθελα κατ’ αρχήν να ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα σε όλον τον κόσμο και πάνω απ’ όλα υγεία! Θα ήθελα, ακόμη, να ευχαριστήσω τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας τον κο Σάκη Μπανούση για τις υπηρεσίες του και για τις φιλότιμες προσπάθειες που κάνει για την υποστήριξη της ομάδας αφιλοκερδώς.

Το ίδιο, επίσης, να ευχαριστήσω την κα Βίκη Παγγέα για τη γραμματειακή υποστήριξη και οργάνωση της ομάδας σε επαγγελματικά πρότυπα. Ευχαριστώ, ακόμη, την κα Δήμητρα Γκαρλόφτη-Δημήρη, μητέρα ποδοσφαιρίστριας της ομάδας. Η κα Δήμητρα βλέπει όλα τα κορίτσια σαν δικά της παιδιά και με πολύ ζήλο βοηθά, όπου χρειάζεται. Μεγάλη, πραγματικά, η συνεισφορά τη!. Θέλω να ευχαριστήσω και όλον τον κόσμο που στηρίζει την ομάδα μας στους αγώνες της. Ξανά Υγεία και Χρόνια Πολλά σε όλους!»

Η σύνθεση της ομάδας «Α.Σ. Ολυμπιώτισσες»: Μαρδόγλου, Δημήρη, Ζουρλαδάνη, Πλακίδου, Κατσάρα, Ευστρατίου, Παπαδήμου, Χατζούλη, Μάρα, Γκαραγκονούλη, Σανίδα, Τσακίρη, Μπάμπου, Σχοιναράκη, Συμεωνίδου, Μπουλγουρτζή

Αλλαγές:

23’ Στη θέση της Μάρα μπήκε η Σχοιναράκη

58’ Στη θέση της Ζουρλαδάνη μπήκε η Τσακίρη

Προπονητής: Νίκος Οικονόμου

Η σύνθεση της ομάδας για τις Πιερίδες Μούσες: Ζιώγα, Κερασίδου, Φίλιου, Σκαμπαρδώνη, Μετενίδου Γ., Κατσίμπουρα, Μετενίδου Ι., Κόλτση Χρ., Βούλγαρη, Κόλτση Μ., Βίσμπα, Σάμαλη, Καραγιαννίδου, Τζουμέρκα, Μουτάφη

Αλλαγές:

81’ Στη θέση της Βούλγαρη μπήκε η Σάμαλη

Διαιτητές αγώνα: Γάτσου Δροσιά, Dule Joro, Μπέλτσου Σοφία

Οι αγώνες για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ελασσόνας θα συνεχιστούν με τη νέα χρονιά. Στον τέταρτο αγώνα για το Πρωτάθλημα οι Ολυμπιώτισσες θα παίξουν με την ομάδα Νεφέλες στην Κατερίνη στις 31 Ιανουαρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ