ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 4Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

Παιδικές φωνές γέμισαν τα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας καθώς και της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη Λάρισα. Κρατώντας στα χέρια τους τρίγωνα και χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες τους,  μαθητές της Β1΄ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας,

συνοδευόμενοι από τη δασκάλα τους, τραγούδησαν πρώτοι τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην Περιφερειακή Διευθύντρια κ. Ελένη Αναστασοπούλου και στον αναπληρωτή Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σωτήρη Βούλγαρη και τους συνεργάτες τους.

Οι μαθητές αφού τραγούδησαν τα κάλαντα, πρόσφεραν χειροποίητες ευχετήριες κάρτες και ζωγραφιές τους.

Τόσο η κ. Αναστασοπούλου, όσο και ο κ. Βούλγαρης δέχθηκαν με εγκαρδιότητα τους μικρούς μαθητές, στους οποίους ευχήθηκαν κάθε πρόοδο και ευτυχία, όπως και στις οικογένειές τους και τους πρόσφεραν κέρασμα.

Όπως τόνισε η δασκάλα τους, Γραμματή Καΐπη, η δραστηριότητα αυτή είχε εκπαιδευτικό χαρακτήρα, αφού τα παιδιά έμαθαν να κινούνται ομαδικά στους δρόμους της πόλης τους, πληροφορήθηκαν για την διοικητική δομή της εκπαίδευσης και μάθανε τη σημασία της παράδοσης.

Επίσης, οι μαθητές του 4ου Δημοτικού είπαν τα κάλαντα και στην υπεύθυνη του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων κ. Κωνσταντίνα Χατζημίχου, η οποία με μεγάλη χαρά τους υποδέχθηκε και τους ευχήθηκε τα χρόνια πολλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ