ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΤΑ: ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν κλήθηκε κανένας δήμαρχος στη χθεσινή εκδήλωση για τα παιδιά των εργαζομένων στους δήμους του νομού εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου υπαλλήλων ΟΤΑ δικαιολογώντας με αυτό τον τρόπο την άρνηση που εκφράστηκε στο να απευθύνει χαιρετισμό ο δήμαρχος Λαρισαίων στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Σε ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

“Πάγια τακτική του Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμων Νομού Λάρισας με ομόφωνη απόφασή του είναι να διοργανώνει την γιορτή για τα παιδιά των υπαλλήλων με δική του φροντίδα. Σε αντίθεση με αυτό που γινόταν το προηγούμενο διάστημα και η εκάστοτε δημοτική αρχή συνδιοργάνωνε με τον Σύλλογο και χρηματοδοτούσε την εκδήλωση  (εκμεταλλευόμενη εν τέλει μια γιορτή υπαλλήλων για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας), το Δ.Σ. του Συλλόγου πραγματοποιεί την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση τα τελευταία χρόνια αποκλειστικά με δικά του έξοδα και μέριμνα, προκειμένου να περιφρουρείται η αυτονομία του.

Έτσι και φέτος, με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. δεν στάλθηκαν προσκλήσεις σε κανέναν δήμαρχο του νομού καθώς και σε κανέναν πολιτικό παράγοντα. Παρόλα αυτά ο δήμαρχος Λαρισαίων παρουσιάστηκε αυτοβούλως με πρόθεση να παρέμβει στην εκδήλωση, για να απευθύνει ευχές στα παιδιά και τους υπαλλήλους.

Επειδή οι εντάσεις και παρεμβάσεις είναι έξω από την πολιτική μας κουλτούρα, αλλά και επειδή θέλουμε να είμαστε συνεπείς στις αρχές μας, επιθυμία του Συλλόγου είναι οι δημοτικοί άρχοντες να σέβονται τις αποφάσεις του Δ.Σ. των εργαζομένων”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ