ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΕ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ

Τρόφιμα σε άπορες οικογένειες του νομού μοίρασε η περιφερειακή ενότητα Λάρισας σε συνεργασία με την επιτροπή φιλανθρωπικής στήριξης και επιχειρήσεις της περιοχής. Με αφορμή την ολοκλήρωση της δράσης ο αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Παπαδημόπουλος σε δήλωσή του ανέφερε:

“Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, πολλές οικογένειες αγωνιώντας, αδυνατούν να εξασφαλίσουν ακόμη και τα στοιχειώδη αγαθά για την καθημερινή τους επιβίωση. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος καταβάλαμε μια σημαντική προσπάθεια, ώστε να στηρίξουμε τον κοινωνικό ιστό, διανέμοντας τρόφιμα σε περισσότερες από 250 οικογένειες .

Η προσπάθεια αυτή, εν όψει των Αγίων ημερών των Χριστουγέννων, έχει τη συμβολική της αξία, αλλά και την ουσιαστική – έστω και σε ελάχιστο βαθμό- ισχυροποιεί όμως σε κάθε περίπτωση, το πλέγμα της αλληλεγγύης στην κοινωνία, ιδιαίτερα εν μέσω γενικευμένης κρίσης.

Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας- Περιφερειακή Ενότητας  Λάρισας και με τη συμβολή της αρμοδίας Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη κ. Μαρίας Μαμάρα, ευχαριστούμε τόσο την Επιτροπή Φιλανθρωπικής Στήριξης όσο και το υπηρεσιακό προσωπικό που συνέβαλαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Ιδιαιτέρως δε, ευχαριστούμε τις κάτωθι επιχειρήσεις που συνέδραμαν με την αποστολή τροφίμων- προϊόντων: ΕΞΑΡΧΟΣ Α.Ε.- ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, INTERCOMME FOODS, DEL MONTE ΕΛΛΑΣ, BIOMAR A.E- ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ- ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ & ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, ΜΠΙΖΙΟΣ Α.Ε.- ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε. ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΙΑ, ΜΠΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ- ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ., ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΕΡΙΟ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Α.Ε. ΟΛΥΜΠΟΣ, ΔΑΛΑΜΠΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΛΑΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, FATTO ΣΤΟ ΧΕΡΙ (FAST FOOD), ΧΩΤΟΣ Α.Ε. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ”.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ