ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΧΑΛΚΗ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΚΑΡΥΕΣ

Με ιδιαίτερη επιτυχία συνεχίστηκαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε κοινότητες του Δήμου Κιλελέρ. Στη Χάλκη έγινε το άναμμα του χριστουγεννιάτικου Καραβιού και στις Νέες Καρυές του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Στη Χάλκη εμφανίστηκε η χορωδία του πολιτιστικού συλλόγου υπό τη διεύθυνση του Γ. Τερζούδη συνοδεία των μουσικών Κ. Κωστούλη και Θ. Ναουνούλη στο κλαρίνο, Θ. Ρούμπου στο βιολί και Μ. Σαρακατσιάνο στο λαούτο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτις Νέες Καρυές η χορωδία παραδοσιακής μουσικής του πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου Κιλελέρ, υπό τη διεύθυνση του Α. Μαρέτη έψαλε Χριστουγεννιάτικα κάλαντα συνοδεία των μουσικών Σ. Καβαλιεράτου λαούτο και Ρ. Μακρόπουλου βιολί. Την παιδική χορωδία του συλλόγου συνόδευσε με το ακορντεόν ο Δ. Μποκόρος.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι του Δ. Κιλελέρ Σ. Καλέτσιος, Α. Ρεντζιάς, Α. Χατζούλης και Χ. Χατζούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Τ. Τσινούλης και Κ. Χατζηκωνσταντίνου, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Α. Παπαθεοχάρης και Γ. Γκαβάνας, ο πρόεδρος της Τ.Κ  Κραννώνα Κ. Τσιαγκλάνης τα μέλη των τοπικών κοινοτήτων Α. Ζουμπελούλης, Ε. Κορδοκλάς, Σ. Μακρυγιάννη και Χ. Μουτούδης, οι πρόεδροι Α. Πιπερτζή, Γ. Σταγκούδης και μέλη των πολιτιστικών συλλόγων Χάλκης και Νέων Καρυών. Οι εκδηλώσεις έγιναν υπό την αιγίδα του πολιτιστικού οργανισμού του δήμου Κιλελέρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ