ΒΟΜΒΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΥΣΙΝΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ

Δεν πίστευαν στα αφτιά τους οι εκπρόσωποι των αγροτών του Τυρνάβου που συναντήθηκαν πρόσφατα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Ευ.Αποστόλου, όταν τον άκουσαν όχι μόνο να αρνείται να εξετάσει το ενδεχόμενο να δοθούν και φέτος ενισχύσεις στους ροδακινοπαραγωγούς των οποίων η σοδειά έμεινε απούλητη λόγω του εμπάργκο

της Ε.Ε. στη Ρωσία, αλλά και να αφήνει να εννοηθεί ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ζητηθούν πίσω τα χρήματα που δόθηκαν πέρυσι ως ενίσχυση στους παραγωγούς επίσης λόγω του εμπάργκο.

Η φράση αυτή του υπουργού κυριολεκτικά σόκαρε την αντιπροσωπεία με δεδομένο ότι τα χρήματα πέρυσι δόθηκαν ύστερα από έγκρι τση της Ε.Ε. και ως εκ τούτου τους φάνηκε αδιανόητο να ζητηθούν πίσω.

Πάντως στο θέμα δεν δόθηκε συνέχεια και εκείνο που μένει είναι να δούμε αν θα γίνουν πράξη τα όσα είπε ο υπουργός ο οποίος ξεκαθάρισε ότι τα χρήματα που δόθηκαν από το πακέτο Χατζηγάκη, αργά ή γρήγορα θα επιστραφούν και εκείνο που μένει να αποφασιστεί είναι ο τρόπος που θα ακολουθηθεί και αν τελικά απαλλαγούν κάποιοι αγρότες που εισέπραξαν μικροποσά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ