ΩΝΑΣΗΣ – ΚΑΛΛΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΜΑΝΤΑΜ ΚΛΟΝΤ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Η Μαντάμ Κλοντ, η θρυλική Γαλλίδα προαγωγός, που πέθανε την περασμένη εβδομάδα φημιζόταν για την υψηλή πελατεία της. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Αριστοτέλης Ωνάσης.

Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, ο Ωνάσης είχε επισκεφθεί το «σπίτι» της Μαντάμ Κλοντ μαζί με την Μαρία Κάλλας, όχι μια αλλά αρκετές φορές, ζητώντας της σεξουαλικές υπηρεσίες που έκαναν ακόμη και την Κλοντ να κοκκινίσει.

Το σπίτι της Μαντάμ Κλοντ, είχε επισκεφθεί, όμως και ο Τζον Κένεντι, πρώτος σύζυγος της Τζάκι η οποία στη συνέχεια παντρεύτηκε τον Αριστοτέλη Ωνάση. Η βρετανική εφημερίδα γράφει ότι ο Κένεντι είχε ζητήσει μια κοπέλα που να μοιάζει στην Τζάκι αλλά να είναι πιο καυτή.

Φυσικά, την πόρτα του σπιτιού της Μαντάμ Κλοντ είχαν περάσει πολλοί άλλοι πολιτικοί και VIP πελάτες.

Από τους πιο σταθερούς πελάτες ήταν ο Σάχης του Ιράν ο οποίος απαιτούσε κάθε Παρασκευή να πηγαίνουν «φρέσκες» Κλοντέτ σπίτι του. Φήμες θέλουν τακτικοί πελάτες να ήταν ο Μάρλον Μπράντο και ο Μουαμάρ Καντάφι. Επίσης, επισκέπτονταν το σπίτι ο δισεκατομμυριούχος της FIAT Τζιάνι Ανιέλι. Λέγεται, μάλιστα, ότι μετά από ένα όργιο με Κλοντέτ, τις πήρες όλες μαζί και τις πήγε στην εκκλησία.

iefimerida.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ