ΚΑΜΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Α/Τ ΛΙΒΑΔΙΟΥ

«Καμία οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί όσον αφορά τη συνέχιση της λειτουργίας ή μη, του Αστυνομικού Σταθμού στο Λιβάδι Ελασσόνας». Την διαβεβαίωση αυτή έδωσε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Στρατηγός κ. Τσακνάκης στον βουλευτή Λαρίσης κ. Χρήστο Κέλλα, κατά τη διάρκεια επισκέψεως του τελευταίου στο στρατηγείο της ΕΛ.ΑΣ στην Αθήνα.

Ο Λαρισαίος βουλευτής ο οποίος επισκέφτηκε τον Αρχηγό για τις καθιερωμένες ευχές, εξήρε το έργο των Ελλήνων Αστυνομικών και επεσήμανε για μια ακόμη φορά την υποχρέωση της πολιτείας, όσον αφορά την μισθολογική ικανοποίηση των αντρών και γυναικών της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και την ανάγκη εκσυγχρονισμού της υλικοτεχνικής τους υποδομής.

Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ άκουσε με προσοχή τις απόψεις του κ. Κέλλα, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το νέο έτος.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Λαρισαίος πολιτικός δήλωσε:

«Επισκέφτηκα σήμερα τον Στρατηγό για τις καθιερωμένες ευχές θέλοντας να δείξω με τον τρόπο αυτό τον σεβασμό μου απέναντι στην αποστολή των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας, μια αποστολή που τα τελευταία χρόνια γίνεται ολοένα και σε πιο δύσκολες για όλους συνθήκες. Παράλληλα, είχα την ευκαιρία να συζητήσω μαζί του για την ανάγκη διατήρησης του αστυνομικού τμήματος στο Λιβάδι Ελασσόνας. Με μεγάλη ικανοποίηση πληροφορήθηκα πως το συγκεκριμένο ζήτημα δεν έχει λήξει. Εύχομαι σε όλα τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας καλή χρονιά γεμάτη υγεία, ασφάλεια και επιτυχίες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ