15 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΖΟΓΟ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ, ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», χθες το βράδυ και σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας, από αστυνομικούς, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά δεκαπέντε άτομα για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα – καφενείο, όπου διαπιστώθηκε να διενεργείται, σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, το παράνομο τυχερό παίγνιο «ΠΟΚΑ».

Συνελήφθησαν συνολικά οκτώ άτομα και συγκεκριμένα ο 40χρονος προσωρινά υπεύθυνος και επτά παίκτες, ηλικίας από 47 έως 61 ετών, ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν (40) παιγνιόχαρτα, καθώς και το συνολικό χρηματικό ποσό των (544) ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού χαρτοπαιγνίου.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα – καφενείο, όπου διαπιστώθηκε, σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, η διεξαγωγή του παράνομου τυχερού παιχνιδιού «ΠΟΚΑ».

Συνελήφθησαν συνολικά πέντε άτομα και συγκεκριμένα ο 45χρονος προσωρινά υπεύθυνος και τέσσερις παίκτες, ηλικίας από 32 έως 55 ετών, ενώ αναζητείται η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν (72) τράπουλες, δύο ζεύγη ζαριών, (449) μάρκες, καθώς και το συνολικό χρηματικό ποσό των (1.100) ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού χαρτοπαιγνίου.

Στην τρίτη περίπτωση, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων πραγματοποιήθηκε έλεγχος, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου διαπιστώθηκε να διενεργείται μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή το παράνομο τυχερό παίγνιο, τύπου «φρουτάκια».

Συνελήφθησαν, ο 47χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος και ένας 69χρονος που συμμετείχε ως παίκτης στο παράνομο παίγνιο.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ένα πλήρες σύστημα ηλεκτρονικού υπολογιστή, ένα παιγνιομηχάνημα, μέσω του οποίου διεξαγόταν το τυχερό παίγνιο τύπου «τρίλιζα», καθώς και μικρό χρηματικό ποσό, ως προερχόμενο από τη διενέργεια παράνομων τυχερών παιχνιδιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ επισημαίνεται ότι παρόμοιοι έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλη τη Θεσσαλία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ