ΑΝΕΛ: ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΣΟΚ – ΝΔ

Με αφορμή τη διεκδίκηση αναδρομικών από συνταξιούχους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη έκανε την παρακάτω δήλωση καλώντας τους να παραιτηθούν από τη διεκδίκηση των χρημάτων: 

 «Είναι άκρως προκλητικό και εξοργιστικό συνταξιούχοι πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ να έχουν την αξίωση να τους καταβληθούν αναδρομικά, ακόμη και αν υπάρχει δικαστική απόφαση, όταν η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, μισθοσυντήρητοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Αστυνομίας και κυρίως εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι νέοι και νέες αιμορραγούν οικονομικά σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

 

Οι πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. θα πρέπει να παραιτηθούν εδώ και τώρα από αυτή την παράλογη και εξωπραγματική για τα σημερινά δεδομένα αξίωσή τους χωρίς όρους και ανταλλάγματα. Θα πρέπει επίσης να πάρουν θέση σε όλο αυτό το παράλογο σκηνικό των εξωφρενικών διεκδικήσεων οι ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. και να μην στρουθοκαμηλίζουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ