ΓΚΟΛ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Αψηφώντας το τσουχτερό κρύο παίκτες και φίλαθλοι έστειλαν μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης σε ποδοσφαιρικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε χθες με πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΕΛ για τη στήριξη των κοινωνικών δομών του Δήμου Λαρισαίων.

Απολαυστικός Ηλίας Σελιώνης σε ρόλο Αι-Βασίλη, σπουδαίες δόξες των «βυσσινί» όπως ο Βαλαώρας, ο Πλίτσης, ο Κολομητρούσης και ο Βουτυρίτσας έδωσαν δυναμικό «παρών» ξεσηκώνοντας με περίτεχνες ενέργειες τους λιγοστούς φιλάθλους, ενώ ο Θωμάς Κυπαρίσσης με «ένστικτο» μεγάλου σκόρερ έδειξε πως το άθλημα παρά τα χρόνια και τα… παραπανίσια κιλά δεν ξεχνιέται!

ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ Η ΑΕΛ

Στο περιθώριο του φιλανθρωπικού αγώνα ο πρόεδρος της ΑΕΛ Α. Κούγιας που αγωνίστηκε και αποχώρησε τραυματίας δήλωσε πως η ΑΕΛ δεν πρόκειται να ενισχυθεί κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αφού σχετική εισήγηση της FL για τις ομάδες που βρίσκονται υπό καθεστώς επιτήρησης απορρίφθηκε τελικά από την ΕΠΟ.

Οι ξεκάθαρες δηλώσεις Κούγια έδωσαν τέλος και στα όποια σενάρια επιστροφής του Σίλβα Κλέιτον στην ΑΕΛ, ενώ η παρουσία του τέως παίκτη των «βυσσινί» και νυν μάνατζερ Βέλα Τζούνιορ στη Λάρισα πιστοποίησε τις προηγούμενες μέρες το Λαρισινό ενδιαφέρον με τις πληροφορίες να μιλούν για πρόταση συνεργασίας διάρκειας 2,5 χρόνων.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Τέλος, σε αγωνιστικούς ρυθμούς μπαίνει σιγά-σιγά η ΑΕΛ ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για το θεσμό του Κυπέλλου, που θα πραγματοποιηθεί στις 5/1 στο ARENA, ενώ ήδη ξεκίνησε και η προπώληση των εισιτηρίων.

Οι τιμές κυμαίνονται από 5-30 ευρώ, με δωρεάν είσοδο για τα ΑμεΑ και τους συνοδούς τους.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ