ΠΑΙΔΙ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΩΝ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Μπορεί ο κόσμος και η Ελλάδα να γιόρταζαν την έλευση του 2016, αλλά δυστυχώς η ζωή έδειξε με το πιο σκληρό της πρόσωπο, πως κάποια παιδιά είναι ενός κατώτερου Θεού δυστυχώς.

Δυστυχώς αυτό αποδείχθηκε σήμερα με τον πιο τραγικό τρόπο, καθώς η Κρήτη πενθεί για τον χαμό ενός βρέφος, ενώ μωρού μόλις 28 ημερών που ξεψύχησε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βρέφος το παρέλαβαν οι γιατροί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και διαπίστωσαν ουσιαστικά το θάνατό του, χωρίς να μπορούν να κάνουν τίποτα για να το επαναφέρουν στη ζωή. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως το μωρό μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση αλλά λίγο αργότερα ξεψύχησε.

Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν πως το μικρό αγγελούδι ήταν παιδί τοξικομανών και πιθανότατα η μητέρα του έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών και κατά τη διάρξκεια της κύησης.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως όταν το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν εμφανή τα σημάδια στερητικού συνδρόμου από τη χρήση της μητέρας του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης του. Ωστόσο, αυτή την πληροφορία η αστυνομία που έχει αναλάβει την υπόθεση δεν την επιβεβαιώνει αλλά δεν τη διαψεύδει κιόλας.

Ωστόσο, ήδη πραγματοποιεί έρευνες προκειμένου να διαπιστώσει τα αίτια που οδήγησαν το βρέφος στο θάνατο.

Πάντως,  επειδή η υπόθεση είναι αρκετά σοβαρή αναμένεται εκτάκτως μέχρι το Σάββατο το πρωί να πραγματοποιηθεί η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του νεκρού μωρού έτσι ώστε να πέσει φως στην υπόθεση. Δεν αποκλείεται μάλιστα, η σορός του βρέφους να μεταφερθεί στην Αθήνα για τη νεκροψία – νεκροτομή.

newsit.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com