ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Λαρισαίων Αγροτών ενημερώνει τους δικαιούχους άμεσων ενισχύσεων ότι μετά από την έκδοση προσωρινών δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, έχει ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής αιτημάτων αναθεώρησης της ατομικής πράξης προσδιορισμού των προσωρινών δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης 2015.

Καλούνται όλοι όσοι έχουν διαπιστώσει ότι βρίσκονται σε μία από τις κατηγορίες που περιγράφουμε πιο κάτω, να υποβάλλουν αίτηση αναθεώρησης της ατομικής πράξης προσδιορισμού των προσωρινών δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης 2015, προκειμένου να εξεταστεί το αίτημά τους για διόρθωση της πράξης.
Να σημειωθεί ότι ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτημάτων αναθεώρησης για το έτος ενίσχυσης 2015 ορίζεται ένας ημερολογιακός μήνας από τη δημοσίευση της εγκυκλίου του ΟΠΕΚΕΠΕ, ήτοι η 18η Ιανουαρίου 2016.
ΛΟΓΟΙ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ

  1. Διαπίστωση ανακριβειών στα ατομικά προσωπικά στοιχεία ή ενημέρωση αλλαγών
  1. Δικαίωση ένστασης ή οριστικής δικαστικής απόφασης μετά την 15η Μαΐου 2014, το αποτέλεσμα της οποίας επηρεάζει τον υπολογισμό της αξίας των δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσης του έτους 2014 και δεν έχει ληφθεί υπόψη.
  1. Χαρακτηρισμός του γεωργού ως μη ενεργός
  1. Διαπίστωση ασυμφωνίας στον καθορισμό και την κατανομή των εκτάσεων ανά περιφέρεια. Δηλαδή όταν οι εκτάσεις τους έχουν ενταχθεί σε περιφέρεια με χαρακτηρισμό διαφορετικό από τη χρήση του 2013.

Ανοιχτά παραμένουν επίσης καθ όλη την διάρκεια του έτους υποκαταστήματα του Α.Σ. Λαρισαίων Αγροτών ή συνεργαζόμενα γραφεία συνεταιρισμών σε:

1) Αγιά

2) Τύρναβο

3) Συκούριο

4) Πλατύκαμπο

5) Φάρσαλα

6) Ελασσόνα

Επισημαίνεται ότι οι δικαιούχοι θα πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις αναθεώρησης εντός της προθεσμίας, καθώς δεν θα υπάρξει περιθώριο άλλης τροποποίησης για τα δικαιώματα που κατανεμήθηκαν και τα οποία θα τους συνοδεύουν μέχρι το 2020.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com