ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΝΙΚΗ Η ΑΕΛ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «16» ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με τους Βέρτζο και Καπό εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για το εντός έδρας ματς του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Αστέρα Τρίπολης την Τρίτη (05/01) στις 17:15 στο AEL FC Arena.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς είναι οι: Καβουσάκης, Ξενοδόχοβ, Νικολακάκης, Μασούρας, Κοντοχρήστος, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Σουλιώτης, Ναγιάρ, Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Μπουντόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ουρτάδο, Πάτο, Χοτζάλι, Κουτσιανικούλης, Μπόγιοβιτς και Μαρουκάκης, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο ανέτοιμος Τάσος Κρητικός.

Σημειώνεται ότι στη 19άδα του Σέρβου τεχνικού δηλώθηκε αν και τραυματίας ο Χοτζάλι αφού σύμφωνα με τον κανονισμό τη 18αδα θα πρέπει να συμπληρώνουν υποχρεωτικά 2 παίκτες που είναι γεννημένοι από 1/1/1996 και εντεύθεν, με το Μασούρα να είναι ο δεύτερος εξ αυτών.

Την αναμέτρηση για τους «16» της διοργάνωσης ορίστηκε να διευθύνει ο Ανανίας Φωτιάδης του Συνδέσμου Σερρών, με βοηθούς τους Ιωάννη Τουμπακάρη και Γιώργο Κουντουρέλη του Συνδέσμου Αθηνών.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ