ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ 10/1 ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ

Το τελευταίο διάστημα έχουμε λάβει στην Ομοσπονδία από αρκετά μέλη μας την έντονη διαμαρτυρία όσον αφορά την μη καταβολή επιδοτήσεων παλαιότερων ετών (εξισωτική αποζημίωση, βιολογικά). Ο εκνευρισμός τους είναι πολύ μεγάλος και οφείλεται στο ότι κάποιοι κτηνοτρόφοι πληρώθηκαν μέχρι και 7.000,00€ εξισωτική αποζημίωση ενώ αρκετοί έχουν πάρει ελάχιστα.

Σε ερωτήσεις τους στον τοπικό ΟΠΕΚΕΠΕ γιατί δεν πληρώθηκαν τους απάντησαν ότι δεν είχαν επιλέξιμο βοσκότοπο. Ο κτηνοτρόφος δεν ξέρει ποιό βοσκότοπο του έχουν δώσει και αν είναι επιλέξιμος ή όχι. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα αυτοί που τους έδωσαν επιλέξιμο βοσκότοπο να πληρώνονται και αυτοί που τους έδωσαν μη επιλέξιμο βοσκότοπο να μην πληρώνονται. Έχουν καταντήσει οι επιδοτήσεις και ο βοσκότοπος τυχερό παιχνίδι και το αποτέλεσμα είναι να δημιουργούνται μεγάλες ανισότητες ανάμεσα στα μέλη μας.

Σας έχουμε επισημάνει το πρόβλημα με τους βοσκοτόπους εδώ και τέσσερα χρόνια και ακόμα λύση δεν βλέπουμε στο πρόβλημα. Επειδή έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι σας δίνουμε διορία μέχρι τις 10-01-2016 για να τακτοποιήσετε όλες τις εκκρεμότητες παλαιότερων ετών προς τα μέλη μας ειδάλλως μετά την παρέλευσης της παραπάνω ημερομηνίας θα μας βρείτε απέναντι σας με δυναμικές κινητοποιήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ