ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Πληθαίνουν οι επαφές τοπικών στελεχών της ΝΔ ενόψει των επαναληπτικών εκλογών της Κυριακής για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜε τους Μειμαράκη-Μητσοτάκη να διεκδικούν τον προεδρικό θώκο αίνιγμα παραμένει η στάση τοπικών «γαλάζιων» που στήριξαν τις υποψηφιότητες Τζιτζικώστα-Γεωργιάδη, ενώ ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί η συνάντηση της Δευτέρας στο Επιμελητήριο Λάρισας με τους υποστηρικτές του Βαγγέλη Μεϊμαράκη να οργανώνουν τη δράση τους μπαίνοντας στην τελική ευθεία πριν την αναμέτρηση της Κυριακής.

Μάλιστα δεν ήταν και λίγοι αυτοί που επιχείρησαν επίθεση φιλίας στους υποστηρικτές των δύο υποψηίν που είναι εκτός β’ γύρου, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι δεν υπάρχει κάτι που να τους χωρίζει.

Γνωστοί αγροτοσυνδικαλιστές, μέλη της Ν.Ε αλλά και της ΟΝΝΕΔ, πρόεδροι φορέων, στελέχη από την υπόλοιπη επαρχία και πολιτευτές έδωσαν το «παρών» σε μια συνάντηση που τράβηξε μέχρι αργά, αν και «πρωτοκλασάτες» παρουσίες δεν καταγράφηκαν εκτός και αν κατέφθασαν πολύ αργότερα αποφεύγοντας έτσι και τον… αδιάκριτο φωτογραφικό φακό!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ