“SAVE ΜΠΕΟΣ”, ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΙΣ 7.000 ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ!!

Ιστορικές στιγμές επί ημερών Αχιλλέα Μπέου ζει ο γειτονικός Βόλος με την κίνηση στήριξης στο πρόσωπο του έκπτωτου πλέον δημάρχου να αποτελεί πρώτο θέμα στην πόλη, αφού η σχετική επιστολή που διακινείται μέσω facebook από τις 29/12 συγκέντρωσε μέσα σε 4 μόλις μέρες πάνω από 7.000 υπογραφές Βολιωτών και αναμένεται να σταλεί στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα!

Στην επιστολή ούτε λίγο ούτε πολύ καταγγέλλεται ότι «ένας ολόκληρος μηχανισμός επιχειρεί να συντρίψει το δήμαρχο… στο πρόσωπο του οποίου τιμωρείται η πόλη».

Συγκεκριμένα, στην επιστολή, αναφέρονται τα εξής:

«Εμείς οι πολίτες του Βόλου που υπογράφουμε αυτή την επιστολή, απευθυνόμαστε σε σας με αφορμή την αργία στην οποία τέθηκε προσωρινά ο Δήμαρχος της πόλης μας, κ. Αχιλλέας Μπέος και που έχει επιφέρει μια τεράστια αναστάτωση στην τοπική μας κοινωνία.

Η πικρή αίσθηση που υπάρχει στους περισσότερους εμάς , είναι ότι στο πρόσωπο του δημάρχου μας, τον οποίο εμείς δημοκρατικά και με μεγάλη πλειοψηφία εκλέξαμε, τιμωρείται η πόλη μας και καταδικάζεται στην επιστροφή στο τέλμα και στην απραξία, όπου τόσα χρόνια βρίσκονταν.

Παράλληλα όλοι εμείς οι πολίτες του Βόλου σας εκφράζουμε τη αγωνία και την ανησυχία μας, αφού βλέπουμε ξεκάθαρα ότι ένας ολόκληρος μηχανισμός, που ανήκει στο κόμμα και την κυβέρνησή σας, επιχειρεί να συντρίψει το Δήμαρχό μας, με επιπλέον «φωτογραφικά» μέτρα που είναι ξεκάθαρα αντισυνταγματικά και αντιδημοκρατικά, για λόγους που μας είναι δύσκολα κατανοητοί.

Κύριε Πρωθυπουργέ, θεωρούμε άδικη και απάνθρωπη τη συγκεκριμένη συμπεριφορά έναντι του κ. Αχιλλέα Μπέου και επικαλούμενοι τις δημοκρατικές σας ευαισθησίες σας ζητούμε να παρέμβετε και να τη σταματήσετε. Ζητούμε να γίνει σεβαστή η ελεύθερη απόφαση μας να αναθέσουμε στον Αχιλλέα Μπέο τις τύχες της πόλης μας, μέσα από τον πιο νόμιμο δημοκρατικό τρόπο, τις εκλογές, και να μην ακυρωθεί αυτή από τις αυθαιρεσίες και ηθικά απαράδεκτες ενέργειες κάποιων που «ξεβολεύτηκαν» και ζημιώθηκαν από αυτή την κατάσταση.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι και εσείς δεν επιθυμείτε να μας στρέψετε εναντίον σας, μόνο και μόνο για να ικανοποιηθούν τα εκδικητικά και ταπεινά ένστικτα ορισμένων και θα παρέμβετε να δώσετε την σωστή δημοκρατικά και ηθικά λύση και επιτέλους να επιτραπεί στο δήμαρχο να κριθεί από τη Δικαιοσύνη, όπως κάθε άλλος Έλληνας πολίτης, χωρίς πιέσεις και παρεμβάσεις, με βάση του Σύνταγμα και τους Νόμους, με απόλυτο σεβασμό και προστασία στα ανθρώπινα και ατομικά δικαιώματα και μη καταργώντας το τεκμήριο της αθωότητας».

Η… δράση υπέρ του Αχιλλέα Μπέου ξεκίνησε με πρωτοβουλία 4 επώνυμων κυριών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η εν λόγω επιστολή αναμένεται να κοινοποιηθεί ακόμη στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο καθώς και στους υπουργούς Δικαιοσύνης και Εσωτερικών!

Του.. Μπεο-γκραντ γίνεται, όσο για την παραδοχή πώς λόγω Μπέου βγήκαν «από το τέλμα και την απραξία» στα οποία και κινδυνεύουν να επιστρέψουν με την απομάκρυνσή του ή που χάσαμε το μέτρο ή το περιστατικό παραπέμπεται…

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ