ΔΥΟ ΤΥΡΝΑΒΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΙ

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το τρόπαιο του πρωταθλητή στο μπάσκετ με καρότσι ταξιδεύει στη Ρόδο. Η Δωδεκάνησος με δύο Τυρναβίτες στη σύνθεσή της τους Κ. Ζαραγκότα και Ν. Δαούλα επικράτησε με 68-47 του ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια και κατέκτησε το 18ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΟΣΕΚΚ.

Το ματς ήταν ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκεια, κάτι άλλωστε που άρμοζε και στους δύο αντιπάλους.

Ο ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια όμως, άντεξε ως το τρίτο δεκάλεπτο, η κούραση κατέβαλε τους τυπικά γηπεδούχους και η Δωδεκάνησος το εκμεταλλεύτηκε. Στην τέταρτη περίοδο έχτισε μια διαφορά που στο τέλος τη διεύρυνε και διαμόρφωσε το τελικό 68-47.

 

Στην πρωταθλήτρια Ρόδο, την απονομή των μεταλλίων έκανε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Γάκης, ενώ το τρόπαιο έδωσε στον αρχηγό Μιχάλη Χατζηδημητρίου, ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΚ, Γιώργος Κούζας.

rodos-protathlima1

Διαιτητές: Τσούντσουρας – Μπίκας – Καραβίτης.
Τα δεκάλεπτα: 09-10, 22-23, 35-41, 48-67.
ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια (Χρόνης): Βατικιώτης, Σγαρδέλης 6, Μυρωνάκης, Γκοτζαράι, Κουνιάς 2, Παπαστάμος 2, Μακρής 30, Ντομγκιόνι 7, Σπέντζος, Διαμαντής 1.
Δωδεκάνησος (Ευσταθίου): Λουκάς, Χαρτερός, Μιχαήλου, Χαμάντι 21, Ζαραγκότας 8, Χατζηδημητρίου 6, Δαούλας 2, Βασίλεβ, Παππάς 26, Στυλιανακάκης 4.

Τα αποτελέσματα:
Άτλας – ΠΑΣΚΑ Ελλ. Πετρέλαια 41-55
Δωδεκάνησος – Άρης 50-41
ΠΑΣΚΑ Ελλ. Πετρέλαια – Άρης 51-33
Δωδεκάνησος – Άτλας 58-45
Άρης – Άτλας 39-52
ΠΑΣΚΑ Ελλ. Πετρέλαια – Δωδεκάνησος 48-67

MVP της τελικής φάσης αναδείχθηκε ο Μιχάλης Χατζηδημητρίου της Δωδεκανήσου, ενώ ο Γιώργος Μακρής του ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια ήταν πρώτος σκόρερ, τις απονομές στους δύο αθλητές έκανε ο Κώστας Αλεξανδρίδης, Γενικός Γραμματέας του ΠΣΑΚ.

kouzas-xatzidimitriou

Τα αναμνηστικά μετάλλια στους διαιτητές, τους κριτές και τους Σαμαρείτες απένειμε ο Γενικός Γραμματέας της ΟΣΕΚΚ, Χάρης Περδίκης.

Την τρίτη θέση κατέκτησε ο Άτλας και την απονομή των μεταλλίων έκανε ο Κωνσταντίνος Σιάχος, Γενικός Γραμματέας της ΕΑΟΜ – ΑΜΕΑ και πρόεδρος του ΠΑΣΚΑ.

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια και την απονομή έκανε ο Γενικός Γραμματέας της ΟΣΕΚΚ, Χάρης Περδίκης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ