ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 83

Με 2015 όμορφες και άλλες τόσες δύσκολες στιγμές μας αποχαιρέτησε η χρονιά ακροατή μου «δίσεκτε» και υποδεχτήκαμε το νέο έτος με φαγητό μέχρι σκασμού και πιοτό μέχρι παρεξηγήσεως που λέει ο λόγος (όσο για τους υπόλοιπους πολύ απλά μην σπρώχνεστε στα πρώτη φορά αριστερά συσσίτια).

Τα γιορτινά τους τα κανάλια, βουρ στις πίστες όσοι μπορείτε και οι υπόλοιποι απ’ τον καναπέ που λέει ο Λιάγκας, βεγγαλικά και το έλα μωρή να δεις αυτές φιλιούνται στο στόμα στις πλατείες ένεκα που υπογράψαμε και το «σύμφωνο» και πάει ο παλιός ο χρόνος για να μην το παρακουράζουμε!

Τώρα αν περιμένετε απολογισμό από μια σοβαρή εκπομπή σαν και του λόγου μας μη φάτε, θα σφάξουμε βασιλόπιτα, που να μην ξεχαστώ ξεκινά και η δημοσιογραφική… οδύσσεια του «κόβουν πίτα και χορεύουν» που θα μας πάει ως τις Απόκριες που θα πέσουν λέει και οι μάσκες!

Εν πάση περιπτώσει θεωρώ πως τρία ήταν τα γεγονότα που συγκλόνισαν την ελληνική επικράτεια και την εγχώρια show biz βεβαίως-βεβαίως και εντελώς δημοκρατικά δεν σηκώνω και κουβέντα.

Έχουμε και λέμε λοιπόν, επίσκεψη Παυλόπουλου μετά του τοπικού άρχοντος Παχατουρίδη σε λαϊκή οικογένεια του Περιστερίου, που ποιος κάλεσε τα κανάλια βρε για να εκφράσω και την ενόχλησή μου ως Προεδρία της Δημοκρατίας ( δια χειλέων ΜΕΓΚΑ φυσικά), η επαναπροσέγγιση (ε; ε;) Κατερίνας Καινούργιου-Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, η διαδήλωση καμιάς 50αριάς νοματαίων έξω από το προαναφερθέν Μεγ(κ)αλο κανάλι για τα «Κλεμμένα τους Όνειρα», πάντα με τη σφραγίδα του προαναφερθέντος και την υποδοχή ηρώων από τον… κλητήρα του μεγάρου και φυσικά οι «Βεργούλες» της πρωταθλήτριας του άλματος επί κοντώ Έρρικας Πρεζεράκου που γίναν… μαστίγια στο στόμα πανελιστών μα και εγκυρότερων εκπομπών με στόχευση στην ενημέρωσή μας πάντα!

Όπως καταλαβαίνετε τον Προκόπη τον αφήνω ασχολίαστο ένεκα ο θεσμός και κείνη η εκφρασμένη ενόχληση που με κάλυψε, τα… καινούργια της Καινούργιου αποδεικνύονται παλιά και ως εκ τούτου προσπερνώ, για τα παράπονα στο Μεγάλο Κανάλι με κάλυψε ο προφητικός τίτλος της σειράς και μας μένει ο χορός της Έρρικας.

Εδώ σταματώ (πράγμα που πολύ φοβάμαι πως έπραξε από κοντά και ο εγκέφαλός μου), διότι το ζήτημα χρήζει ανάλυσης.

Μα να είναι σε εορταστικό και να σηκωθεί να χορέψει; Ανήκουστο!

Αρνούμαι δε κατηγορηματικά να σχολιάσω το βαρύ ζεϊμπέκικο της πρωταθλήτριας αφήνοντας όλο το χώρο στην κ. Αθηναΐδα να το πράξει και χαιρετίζω τα σχόλια της Πόπης Τσαπανίδου περί «κατσίκας του γείτονος» διατηρώντας παράλληλα και τις επιφυλάξεις μου για περιγραφές ενός «κ@λου εφάμιλλου της Τζένιφερ Λοπέζ»!

Με τούτα και με κείνα το «βαρύναμε» μέρες γιορτινές ακόμη και πάμε τραγούδι. Από τον προσωπικό δίσκο του Λάκη με τα Ψηλά Ρεβέρ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ακούμε τη συμμετοχή του Μιλτιάδη Πασχαλίδη ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ, σε στίχους Άκου Δασκαλόπουλου και μουσική Λάκη Παπαδόπουλου.

Καλή χρονιά σε όλους μας…

Χικ FM.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ