ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΚΑΤΩ… ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΥΣΤΑ

 

Τελικά φαίνεται ότι δεν τα έχουμε δει όλα από τους εκπροσώπους των λαών στα κοινοβούλια του κόσμου. Μετά τις κλωτσοπατινάδες που κυριαρχούν σε πολλά κοινοβούλια και ειδικά σε χώρες της Ασίας, τις βρισιές και το χαμηλό επίπεδο που δυστυχώς υπάρχει και στην ελληνική Βουλή, είχαμε και την προσπάθεια διαπόμπευσης γυναίκας βουλευτή από συνάδελφό της

ο οποίος επιχείρησε να φωτογραφίσει απόκρυφα σημεία της. Αυτό έγινε στην Κύπρο αλλά φαίνεται ότι ο εθνοπατέρας τη γλυτώνει αφού ο Γενικός Εισαγγελέας της Κύπρου, αποφάσισε να μην προχωρήσει τη διαδικασία άρσης της ασυλίας του βουλευτή του ΔΗΣΥ, Ανδρέα Κυπριανού, ο οποίος είχε προσπαθήσει να φωτογραφίσει την βουλευτή του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου, βάζοντας το κινητό του τηλέφωνο κάτω από τη φούστα της.

Νωρίτερα η Ειρήνη Χαραλαμπίδου είχε φωτογραφίσει τον Αντρέα Κυπριανού την ώρα που κάπνιζε σε αίθουσα της Βουλής αν και απαγορεύεται.

Η έρευνα που έκανε η αστυνομία κατέληξε σε εισήγηση για ποινική δίωξη του Ανδρέα Κυπριανού, αλλά ο Γενικός Εισαγγελέας είχε άλλη άποψη.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ο Ανδρέας Κυπριανού χαρακτήρισε τη κα Χαραλαμπίδου «τσουλάκι» και η βουλευτής του είπε πως αυτός και ο επίσης βουλευτής Αντρέας Θεμιστοκλέους είναι «ανθρωπάκια και υπόκοσμος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ