ΤΟΝ ΑΝΑΝΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ…

Γκρίνια και των γονέων από 8.000 και πλέον Λαρισαίους φιλάθλους που ακόμη να χωνέψουν το «βαρύ» 0-3 της ΑΕΛ με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης για τους «16» του κυπέλλου Ελλάδας.

Και αν το εμφατικό σκορ «ψαλλιδίζει» κατά πολύ τις όποιες βλέψεις για πρόκριση και σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την εμφάνιση των «βυσσινί» που πλήρωσαν τα λάθη αλλά και την… αφλογιστία τους, πολλά και δικαιολογημένα δυστυχώς είναι αυτή τη φορά τα παράπονα και για τη διαιτησία.

Η περίπτωση Μπόγιοβιτς φαίνεται να είναι παράβαση εκτός περιοχής, ωστόσο το μαρκάρισμα- ορισμός του πέναλτι του Σανκαρέ στον Πάτο εκθέτει τον Ανανία Φωτιάδη και σίγουρα μια εύστοχη εκτέλεση και με το σκορ στο 0-1 αν μη τι άλλο θα άλλαζε την ψυχολογία αλλά και τη ροή του αγώνα.

Από ελεγχόμενη φάση ξεκινά και το δεύτερο τέρμα των Αρκάδων με το κλέψιμο- φάουλ επί του Λαμπρόπουλου, ενώ «λίγος» αποδείχτηκε ο ρέφερι και στον πειθαρχικό έλεγχο με την «κόκκινη- μαρς» που δεν έδειξε στον Ουρτάδο!

Σε καμία περίπτωση δεν μειώνεται η επιτυχία και κυρίως η αποτελεσματικότητα των φιλοξενούμενων που μετουσίωσαν σε 3 τέρματα τις προσπάθειές τους, ωστόσο θες η εμμονή του Ντόστανιτς στον αναποτελεσματικό Μπόγιοβιτς που εξακολουθεί να τον εκθέτει, θες τα λάθη Φωτιάδη έβαλαν το χέρι τους στο… δυσκολοχώνευτο 0-3.

Δεν είχε άδικο ο Λαρισαίος που μονολογούσε αποχωρώντας «τον Ανανία μου μέσα…», στολίζοντας με τη μία Μπόγιοβιτς αλλά και Φωτιάδη!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ