ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΠΟΛΑΡΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΕΞΙΣΩΤΙΚΗΣ ΤΟΥ 2015 ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Παράθυρο για πληρωμή της εξισωτικής αποζημίωσης του 2015 εντός του Ιανουαρίου για όσους κτηνοτρόφους δεν εισέπραξαν μέχρι σήμερα τα χρήματα που δικαιούνται άφησε χθες ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μ.Μπόλαρης κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με αντιπροσωπεία νέων κτηνοτρόφων του νομού κυρίως από την περιοχή Τυρνάβου – Αμπελώνα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του κτηνοτροφικού συλλόγου Αμπελώνα Ζήση Παρλίτση ο κ. Μπόλαρης ζήτησε αναλυτική κατάσταση όλων των κτηνοτρόφων, οι οποίοι χωρίς δική τους υπαιτιότητα, δεν πληρώθηκαν, ώστε αμέσως μετά να δοθεί εντολή στον ΟΠΕΚΕΠΕ να γίνει πληρωμή , παράλληλα σημείωσε ότι υπάρχει προοπτική επιπρόσθετης πληρωμής εξισωτικής για το 2013 και το 2014, σε κτηνοτρόφους που δεν πήραν χρήματα επειδή υπήρχαν διάφορα προφανή σφάλματα.

Οι νέοι κτηνοτρόφοι που συνοδεύονταν και από το δήμαρχο Τυρνάβου, συναντήθηκαν ακόμη με τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ στον οποίο όπως και στον κ. Μπόλαρη έθεσαν το φλέγον θέμα των βοσκότοπων, ενώ όπως αναφέρουν η αντιμετώπιση που συνάντησαν σε ΟΠΕΚΕΠΕ και υπουργείο ήταν ιδιαίτερα ζεστή.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com