ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ Ο ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε σήμερα το πρωί ο εξωραϊστικός σύλλογος Κρανιάς, τοπικού διαμερίσματος του  Δ.Τεμπών. Ο πρόεδρός του Συλλόγου, υποδέχθηκε το δήμαρχο κ. Κώστα Κολλάτο, τους δημοτικούς συμβούλους κ. Αχιλλέα Διψάνα και Ευθύμιο Μπουζέκη, τον τοπικό πρόεδρο Ιωάννη Μήτσιου, μέλη, φίλους και  κατοίκους του χωριού.

PITA2Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος  ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία θα πρέπει να βρούμε το σθένος και την γενναιότητα για να ανταπεξέλθουμε στις αντιξοότητες, να μην επιτρέψουμε την κρίση να ραγίσει τις καρδιές μας.

Να συμπαρασταθούμε στους άνεργους, τους πάσχοντες, τους ηλικιωμένους σε όσους έχουν πραγματική ανάγκη όπως επιτάσσει η ιστορία, οι παραδόσεις μας και οι διαχρονικές αρχές μας.

Να ευχηθούμε το 2016 να είναι καλύτερη χρονιά και με την συνεργασία όλων να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και την ζοφερότητα των καιρών.

Συγχαρητήρια στα νέα παιδιά που αναλάβανε το τιμόνι του  Δ.Σ του Εξωραϊστικού  Συλλόγου Κρανιάς .Στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας  θα είμαστε δίπλα τους να στηρίξουμε αυτήν την  προσπαθειά τους .

Σας εύχομαι ολόψυχα Καλή και Δημιουργική Χρονιά, το Άγιο Πνεύμα  να Φωτίσει, να δώσει  Ελπίδα  και Δύναμη σε όλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ