ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ Σ. ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ

Τις ευχαριστίες του προς όλους τους εκπαιδευτικούς που τον τίμησαν με την ψήφο τους και μάλιστα με συντριπτική πλειοψηφία εκφράζει μέσω της προσωπικής του σελίδας στο fb ο θριαμβευτής των χθεσινών εκλογών και προφανώς αδιαφιλονίκητος νέος προϊστάμενος α/βαθμιας εκπαίδευσης Λάρισας Σ. Βούλγαρης.

Στο κείμενό του αναφέρει:

“Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητές συναδέλφισσες,

Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου.

Το αποτέλεσμα αυτό, σ’ ένα ψηφοδέλτιο όπου περιελάμβανε συνυποψηφίους ικανότατους συναδέλφους, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα και ταυτόχρονα προσθέτει επιπλέον ευθύνες και βαρύνει περισσότερο τους ώμους μου για την βελτίωση της Διοίκησης στην Εκπαίδευση,, μιας Διοίκησης με ανθρώπινο πρόσωπο που θα στοχεύει σε ένα ποιοτικότερο και καλύτερο δημόσιο σχολείο.

Θέλω να πιστεύω ότι θα ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη όλων των συναδέλφων επιχειρώντας με όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά για ένα καλυτερο αύριο στην εκπαίδευση, για τον μαθητή και τον εκπαιδευτικό.

Φίλες και φίλοι βαθύτατα συγκινημένος και πάλι σας ευχαριστώ πολύ για την μεγάλη στήριξή σας και προσδοκώ στην βοήθειά σας γιατί στις μέρες της κρίσης που ζούμε αποδεικνύεται ότι μόνο “όλοι μαζί μπορούμε…, παλεύοντας ένας για όλους αλλά και όλοι για έναν”

Υ.Γ

Βέβαια η εκλογική διαδικασία αποτελεί μόνο το ένα μέρος της διαδικασίας επιλογής και ακολουθεί και η διαδικασία της συνέντευξης. Εκτιμώ όμως ότι η λαϊκή εντολή και το μεγάλο ποσοστό ίσως την μετετρέπει σε μια πιο εύκολη διαδικασία.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΌΛΟΥΣ!!!!!”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ