ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΓΡΟΤΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Απαράδεκτες χαρακτηρίζουν τις απαντήσεις που πήραν από τον βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Παπαδόπουλο, σε θέματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο και όπως όλα δείχνουν η επίλυσή τους θα είναι η σημαία των κινητοποιήσεων που έρχονται, τα μέλη της επιτροπής αγώνα αγροτών, κτηνοτρόφων και νέων αγροτών του νομού που συναντήθηκαν μαζί του.

Μάλιστα σημειώνουν ότι δεν μπορούν να κατανοήσουν τη στάση του με δεδομένο ότι κάποια στιγμή η Βουλή θα αποτελέσει παρελθόν και η επιστροφή στα χωράφια θα είναι και για εκείνον η σκληρή πραγματικότητα.

Πιο συγκεκριμένα οι απαντήσεις που όπως υποστηρίζουν έδωσε ο βουλευτής που μέχρι πρόσφατα ήταν μαζί τους στα μπλόκα και οι οποίες τους εξόργισαν είναι:

Ασφαλιστικό: “Δεν με ενδιαφέρει το ανώτατο όριο πληρωμής σε εισφορές 20% επί του καθαρού κέρδους. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι μπήκε και είναι φυσιολογικό το πόσο των 1200€ το κατώτατο όριο”. Αρα οποίος παράγει τιμωρείται, τονίζουν τα μέλη της επιτροπής.

Φορολογικό: “Το 26% έγινε αποδεκτό από το 3ο μνημόνιο άρα δεν αλλάζει. Βγείτε στους δρόμους να διεκδικήσετε κάποιο αφορολόγητο όριο… Με 10.000 € καθαρά μπορεί να ζήσει αξιοπρεπέστατα μια αγροτική οικογένεια στο χωριό!!!”

ΔΕΗ: “Όχι απλά δε θα έχουμε μειώσεις αλλά θα αυξηθεί το ρεύμα το επόμενο διάστημα”.

ΠΡΑΣΙΝΙΣΜΑ: “Τον Φεβρουάριο είναι αδύνατον να δοθεί…”

“Με τέτοιες απαντήσεις από έναν άνθρωπο που μέχρι πρόσφατα παλεύαμε μαζί είναι βέβαιο ότι το ποτάμι της οργής ξεχειλίζει και όλο και περισσότεροι αγρότες θα βγουν στο δρόμο”, σημείωνε μέλος της επιτροπής αγώνα σχολιάζοντας τα της συνάντησης στο paidis.com.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ