ΣΚΩΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Μπορεί η ΑΕΛ να πέτυχε μεγάλη νίκη στις Σέρρες η διοίκηση της ομάδας όμως δεν δείχνει να δέχεται εύκολα αδικίες και λάθη διαιτητών. Ετσι μετά τη λήξη του αγώνα εξέδωσε ανακοινώσεις οι οποίες με ειρωνικό τρόπο σχολιάζουν τον διαιτητή, ενώ δεν παραλείπουν να χαιρετήσουν και την αύξηση της απόδοσης κάποιων ποδοσφαιριστών:

Στις ανακοινώσεις αναφέρονται τα εξής:

“-Συγχαρητήρια στους προπονητές μας, στους παιχταράδες μας και στους οπαδούς μας.

Ο κόσμος σε όλη την Ελλάδα ευχαριστήθηκε αληθινό ποδόσφαιρο.

-Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει… τις τέσσερις πρώτες μεταγραφές της για την περίοδο του Ιανουαρίου.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ απέκτησε… τον επιθετικό Μπόγιοβιτς, τον διεθνή εξτρέμ Κουτσιανικούλη, τον διεθνή με τη Νέων Κρητικό και τον διεθνή με την Νέων και Ελπίδων Λαμπρόπουλο. Τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στην ΑΕΛ.

-Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί τον διαιτητή κ. Σημαιάκη από την Χαλκιδική, γιατί επιτέλους βρέθηκε ένας καθαρός βορειοελλαδίτης διαιτητής για να χαρούμε επιτέλους τη χαρά ενός πέναλτι.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ το διαιτητή, γιατί έκανε όλα τα δολοφονικά επιθετικά φάουλ του Φουρτάδο αμυντικά. Ευχαριστούμε τον κ. Σημαιάκη, γιατί σε φάση που έπρεπε να δώσει τουλάχιστον κίτρινη κάρτα και φάουλ υπέρ του Αναστασόπουλου, το μετέτρεψε σε φάουλ εναντίον του και του έδωσε ανύπαρκτη κίτρινη κάρτα, που κατά σύμπτωση είναι η 7η.

Ευχαριστούμε τον κ. Σημαιάκη γιατί σε φάση στην αρχή του αγώνα έπρεπε να βγάλει κόκκινη κάρτα σε φάση ανατροπής του Μαρουκάκη από τελευταίο παίκτη, την κατάπιε.

Για την ΑΕΛ αποτελεί πολύ σοβαρό θέμα η διαιτησία και η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ θα ασχοληθεί πολύ σοβαρά με το θέμα.

-Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί την ΠΑΕ Πανσερραϊκός για την υπέροχη φιλοξενία, τόσο της διοικήσεως όσο και των οπαδών μας και επιφυλασσόμεθα στον δεύτερο γύρο να ανταποδώσουμε”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ