ΑΙΣΧΟΣ: ΤΗΝ ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ

Έχασε τη δουλειά της η μετρ του ιστορικού καφέ «Zonar’s» στην Αθήνα, καθώς δεν αναγνώρισε τον πρώην πρωθυπουργό και αρνήθηκε να του βρει τραπέζι, αφού δεν είχε κάνει κράτηση.

Όπως αναφέρουν τα parapolitika.gr το πολιτικό γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, βρίσκεται πολύ κοντά στο ιστορικό μπιστρό και ο ίδιος είναι από τους τακτικούς πελάτες του. Συχνά ο Μεσσήνιος πολιτικός επιλέγει να κάνει ραντεβού του εκεί, συνδυάζοντας τις επαφές του με μικρά και απολαυστικά διαλείμματα, καθώς το κατάστημα είναι διάσημο για τις υπηρεσίες του. Το στέκι των Αθηναίων, όμως, έκρυβε μια δυσάρεστη εξέλιξη για την προαναφερθείσα εργαζόμενή του.

Κατά τη διάρκεια των εορτών ο πρώην πρωθυπουργός επισκέφθηκε το «Zonar’s», ωστόσο η μετρ τον ενημέρωσε ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο τραπέζι. Ο πρώην πρωθυπουργός δεν αντιλήφθηκε ότι η υπάλληλος δεν τον είχε αναγνωρίσει και ξαφνιάστηκε με το «απαγορευτικό». Επέμεινε και ζήτησε από τη μετρ να τον εξυπηρετήσει, κάτι που δεν έγινε παρά μονάχα με την παρέμβαση του ιδιοκτήτη του καταστήματος, Χρύσανθου Πανά.

Ο τελευταίος επιχείρησε να δώσει τέλος στο περιστατικό και βρήκε τελικά τραπέζι στον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος απόλαυσε τον καφέ του με πολιτική παρέα, όπως πάντα. Ομως, το συμβάν δεν είχε αίσιο τέλος για την υπάλληλο. Το λάθος της το πλήρωσε… με την απόλυσή της, που της κοινοποιήθηκε από τη διεύθυνση του καταστήματος λίγες ημέρες αργότερα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από εδώ και πέρα ο κ. Σαμαράς έχει εξασφαλίσει μόνιμο τραπέζι στο «Zonar’s» και η πρώην μετρ του καταστήματος θα θυμάται για πάντα τον πρώην πρωθυπουργό.

topontiki.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ