ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

 

Τρεις νέοι χώροι στάθμευσης έχουν παραδοθεί στην πόλη της Ελασσόνας, δίνοντας έτσι λύση στο κυκλοφοριακό της πρόβλημα. Ο πρώτος βρίσκεται επί της οδού 1ης Μεραρχίας (πρώην Χατζαρ), ο δεύτερος επί της οδού Γεωργάκη Ολυμπίου (μετά τη συμβολή με την οδό Ξάνθου) και ο τρίτος επί της παρόδου οδού Καραολή (όπισθεν των γραφείων της Ένωσης).

park1Με συντονισμένες ενέργειες η νέα δημοτική αρχή παρέδωσε τους ελεύθερους αυτούς χώρους στάθμευσης με στόχο την ανακούφιση του κέντρου και την εξυπηρέτηση των πολιτών σε ένα θέμα που ταλάνιζε την Ελασσόνα για αρκετό καιρό. Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στον συνολικότερο σχεδιασμό της δημοτικής αρχής για την επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος της Ελασσόνας.

Ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου δήλωσε σχετικά:

«Έχω δηλώσει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τα καθήκοντά μου πως δεν πρόκειται να αφήσουμε τίποτα στην τύχη, και πως, ανεξαρτήτως των δυσκολιών, θα προχωρήσουμε στην υλοποίηση του προγράμματος μας, με στόχο την καλυτέρευση των συνθηκών για τους συμπολίτες μας.  Αυτό είναι ένα πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση αυτή».

 

 

 

 

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com