Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ: “ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν’ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΑ ΤΕΜΠΩΝ

Με επιστολή του ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών κ. Γ. Μανώλης, απαντάει στη χθεσινή ανακοίνωση του δημάρχου κ. Κολλάτου, σχετικά με την τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑ Τεμπών. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μανώλης αναφέρει:

“Ο δήμαρχος και πρόεδρος της ΔΕΥΑ Τεμπών κ. Κολλάτος, μάλλον ονειρεύεται ή ζει «στον κόσμο του».

Μας κατηγορεί σαν αντιπολίτευση ότι, αντί να απευθύνουμε Χριστουγεννιάτικες ευχές , επιλέξαμε τη διαμαρτυρία.

Μα ο ίδιος επέλεξε αντί για ευχετήριες κάρτες προς τους κατοίκους του δήμου μας, να στείλει τους λογαριασμούς ύδρευσης με τις νέες χρεώσεις, μη σεβόμενος τις αυξημένες υποχρεώσεις των εορταστικών ημερών. Επέλεξε μ΄ αυτόν τον τρόπο να ευχηθεί στους κατοίκους Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά!!!!!

Αποτέλεσμα, να δεχόμαστε από τους κατοίκους όλων των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων καθημερινά έντονες διαμαρτυρίες. Σαν αντιπολίτευση κάναμε αυτό που έπρεπε, το αυτονόητο, διαμαρτυρηθήκαμε εντόνως στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και αποχωρήσαμε σε ένδειξη διαμαρτυρίας και συμπαράστασης προς τους κατοίκους του δήμου μας, οι οποίοι πλήττονται από την επιβαλλόμενη φοροεισπρακτική επιδρομή της δημοτικής Αρχής.

Όσο για την, πολυδιαφημιζόμενη, αναλογιστική μελέτη που εκπονήθηκε από ειδικούς, επιλογής του κ. Κολλάτου, αμφισβητήθηκε η εγκυρότητά της όχι μόνο από την αντιπολίτευση, αλλά και από μέλος της συμπολίτευσης που μετέχει στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΤ, το οποίο τόνισε ότι «τα στοιχεία που δόθηκαν στον μελετητή ήταν λάθος, ήταν αυξημένα και έτσι προέκυψε λάθος εκτίμηση και εισήγηση αυξήσεων. Ενώ θα μπορούσαμε να πάμε σε χαμηλότερη χρέωση».

Τέλος σε πρόσφατο δημοσίευμα καλούσαμε τον δήμαρχο κ. Κολλάτο να απαντήσει σε συγκεκριμένα ερωτήματα, αντί αυτού ο δήμαρχος επέλεξε να απαντήσει με τη συνήθη πρακτική του «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» χωρίς να αναφερθεί στο δια ταύτα.

Καλώ, το δήμαρχο κ. Κολλάτο, να αναθεωρήσει τις απόψεις του για την άδικη τιμολογιακή πολιτική στην ύδρευση και άρδευση, γιατί αργά ή γρήγορα θα συρθεί να αλλάξει πολιτική αφού στη συνείδηση των κατοίκων η ισχύουσα πολιτική είναι κατακριτέα”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ