Η ΜΕΤΡΟ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟΝ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟ

«Επέμεινε ελληνικά» η οικογένεια Βερόπουλου και δικαιώνεται. Εξασφάλισε τη βιωσιμότητά της και συγχρόνως παρέμεινε σε ελληνικά χέρια μετά τη συμφωνία για την πώληση του ελληνικού τμήματος της εταιρίας στην ΜΕΤΡΟ της οικογένειας Παντελιάδη.

Έτσι, μια από τις παλαιότερες ελληνικές εμπορικές οικογένειες πήρε το φιλί της ζωής από μια εξίσου ιστορική ελληνική εταιρία προσφέροντας την ίδια στιγμή προοπτική και αισιοδοξία στους 4500 εργαζόμενους που για αρκετό καιρό αγωνιούσαν για το μέλλον τους.

Τώρα πια οι καταναλωτές βρίσκουν και πάλι αυτό που ψάχνουν καθώς έχει αποκατασταθεί η ομαλότητα σε όλα τα καταστήματα ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ και τα ράφια ξαναγέμισαν με προϊόντα και επανήλθαν οι προσφορές και οι εκπλήξεις όπως είχαν «μάθει» τόσα χρόνια.

Η συμφωνία χαράζει το δρόμο για τη δημιουργία ενός ισχυρού ομίλου ελληνικών συμφερόντων στον κλάδο του λιανεμπορίου ικανό να στηρίξει αποφασιστικά την ελληνική οικονομία και την απασχόληση. Την ίδια στιγμή η οικογένεια Βερόπουλου διατηρεί την πολύ επιτυχημένη δραστηριότητά της στα Σκόπια και τη Σερβία όπου έχει σημαντική παρουσία με 16 καταστήματα.

Δύο ιστορικές ελληνικές εταιρίες λοιπόν, με την ίδια αντίληψη για την ελληνικότητα, το ίδιο μεράκι για τη δουλειά τους και την ίδια έγνοια για τον Έλληνα καταναλωτή και εργαζόμενο, βρήκαν τρόπο να ενώσουν τις δυνάμεις τους για ένα καλύτερο αύριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ