ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΙΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΚΟΛΤΣΙΟΣ

Στην Κωνσταντινούπολή στις 16-17 Ιανουαρίου 2016 θα διεξαχθεί η Ευρωπαϊκή προολυμπιακή πρόκριση TAEKWONDO, από την οποία οι δύο πρώτοι αθλητές/τριες κάθε κατηγορίας θα προκριθούν απευθείας για την Ολυμπιάδα του Ρίο.

Εκεί θα αγωνιστεί και ο αθλητής του Α.Ο.Taekwondo Τυρνάβου Γκόλτσιος Κωνσταντίνους ο οποίος επιλέχθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία μαζί με τους άλλους τρεις αθλητές της προολυμπιακής ομάδας Σημιτσής Γεώργιος -58, Κουτσού Ιωάννα -49 και Ασπρογέρακα Αντριάνα -57.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης και 5ος Παγκόσμιος 2013 θα αγωνιστεί την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στην κατηγορία των +80 κιλών.

Ο Γκόλτσιος βρίσκεται τον τελευταίο καιρό κοντά στον προπονητή του Χρήστο Ντιντό, η προετοιμασία του πήγε καλά χωρίς τραυματισμούς και μαζί δουλεύουν πάνω στην τακτική μελετώντας την κάθε λεπτομέρεια των αντιπάλων και θα προσπαθήσει να πετύχει αυτό που ονειρεύεται ο κάθε αθλητής, την συμμετοχή του σε Ολυμπιάδα και την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εύχεται καλή επιτυχία στην Κωνσταντινούπολη στον Κωνσταντίνο Γκόλτσιο και στον προπονητή Χρήστο Ντιντό, ο οποίος θα βρεθεί κοντά του να στηρίξει την προσπάθεια του αθλητή του και σε όλους τους αθλητές της Ελληνικής αποστολής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ